Strasti a slasti obřezaného muže

Obřízka? Brrr!!! Tohle slovo v nás vyvolává představu krve, bolesti a náboženských rituálů. Je ale obřízka opravdu takový strašák, nebo jen nemáme dost informací?

Fotografie dvou pánských přirození

Jdete do toho?

Při obřízce (cirkumcizi) je odstraněna předkožka, která překrývá žalud penisu. Rozlišuje se obřízka částečná a úplná. Celkem ji v životě absolvuje asi 37 % mužské populace, z toho většina muslimů, a to hlavně v dětském věku.

Jestli si s myšlenkou obřízky pohráváte i vy, tak vězte, že u nás se provádí jenom ze zdravotních důvodů. Obřízku jako svého druhu estetickou operaci, aby byl váš fešák ještě krásnější, provést lze, ale jen na soukromých klinikách a zadarmo to rozhodně nebude – tohle vylepšení vás přijde skoro na 20 táců. Provádí se většinou v celkové anestezii (ale je možná i částečná, pokud ji vydržíte) a za 15-20 minut jste bez předkožky.

Operace není brnkačka

I když jde provést v lokální anestezii a za 20 minut je hotovo, pohled na vašeho zafačovaného nejlepšího přítele (asi 12 stehů) zabolí. A to doslova. Bolest časem pochopitelně zmizí, ale je lepší vzít si neschopenku. Může dojít i ke krvácení a hematomům, ale to jsou věci, se kterými se musí počítat u každého chirurgického zákroku, nejenom u obřízky.

Co preferují ženy

Láká vás představa obřezaného penisu, ale nevíte, jak na něj zareaguje vaše partnerka? Buďte v klidu. Ženským předkožka určitě chybět nebude. Oceňují hlavně hygienu – žádné smegna schované za předkožkou, ani zápach. Při spontánním sexu se proto obejdete i bez úvodní sprchy. Ženské si taky libují při orálním sexu, obřezaný penis je čisťounký, hlaďounký a připomíná lízátko.

Obstojí???

No a jsme u hlavní otázky – co sex po obřízce? Většina „vobřezů“ udává, že sex v porovnání před obřízkou je jiný. Ne horší, ale prostě se změní citlivost jednotlivých částí penisu. Při obřízce je část citlivé vnitřní předkožky odstraněna, čímž se oblast příjemných prožitků přesouvá hlavně na žalud včetně jeho lemu a zbytek předkožky za ním. Obřízku ocení hlavně rychlíci, kteří dříve trpěli předčasnou ejakulací, obřezaný penis je totiž míň citlivý, tak vydrží déle (stačí mrknout na péčko).

Počítejte s tím, že díky pobytu na vzduchu dojde časem k lehkému zpevnění pokožky a tmavší pigmentaci žaludu. (Ušetříte za solárko.)

Udělej si sám

Co ufiknutá předkožka a jeden z nejoblíbenějších chlapských koníčků – masturbace? Nebojte, ta je u obřezaného penisu možná, ale musíte zvolit jinou techniku a více se zaměřit na dráždění žaludu.

Obřezaný penis a trenýrky

Ne, zpočátku rozhodně nebudou kamarádi. Tření žaludu o oděv budete nějakou dobu po zákroku vnímat jako nepříjemné, později si zvyknete. Ale berte to i té lepší stránky - zas nehrozí, že si zipem přiskřípnete předkožku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies