Staňte se pro ni nezapomenutelným zážitkem!

Jestliže chcete, aby žena nikdy nezapomněla na sex s vámi, tak to každopádně vezměte do vlastních rukou a ukažte ji, s kým má co do činění.

muž a žena v posteli

Klíčová technika

Žena není muž a potřebuje trochu více času, než se její tělo naladí. Uvědomte si, že její největší erotogenní zónou je mozek, takže ji napínejte a hýčkejte. Rozhodně ji hned nekousejte do bradavek, když vidíte, že nejsou dostatečně vzrušené a nezačínejte ani s drsnějším plácáním přes zadek. Zamyslete se, přece nemusíte všechno vybalit hned ze startu, zkuste si nechat eso v rukávu. Ženy milují, když sex není monotónní a jeho intenzita se stupňuje.


Před lety se tvrdilo, že ženám záleží hlavně na něze, dnes je tomu jinak. Ženy jsou náročnější, vědí co chtějí a vyžadují kvalitní techniku. Asi třetina žen, si zakládá na kvalitním sexu a je ochotna se rozejít s partnerem, pokud se ji nedostavuje správného sexuální uspokojení. Naprostá většina žen přiznává, že sexuální technika je při sexu zásadní. Ženy mají rády, když víte, co děláte a dokáží ocenit, když to děláte dobře.

Neodpírejte ženě sex

Nepokoušejte se ženu odmítat, pokud je zjevné, že má chuť na sex. Jestli vám to dává najevo, začněte se činit. Uvědomte si, že chlap, který neudělá nic a nesnaží se si může být jistý, že takhle od sebe odežene postupně každou ženu. Takové chování vám strpí možná tak světice, která bere sex, jako nutnou záležitost pro početí dítěte. Smyslné a kreativní ženy s fantazií se chtějí cítit hýčkané a být náležitě uspokojené. Chtějí mít v posteli něco, co jim jen tak někdo neposkytne a když tohle ženě dáte, můžete s být jistí, že si na nevěru nevzpomene. Nebude mít totiž důvod a ani pomyšlení.

V hlavní roli ona

Žena musí mít pocit, že se jí neustále věnujete. Zapomeňte na to, že ji okouzlíte, jestliže bude mít dojem, že se honíte pouze za vlastním uspokojením. Dotýkejte se ji, líbejte ji, dívejte se na ni a dejte ji najevo, jak vás celý akt vzrušuje a naplňuje. Vášeň musí střídat romantiku. Jakmile uvidíte, že je rozpálená, přichází ten správný čas přitvrdit a začít kousat do bradavek, do rtu, přitáhnout za vlasy a nebo klidně dát i výprask přes zadek.

 

Časem jistě poznáte, co na vaši partnerku v posteli platí a proto buďte všímaví a její signály neignorujte. Ona se vám za to také odmění a váš společný sex už nebude nikdy nudný a jen tak ho někdo nepřekoná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies