Stále krásná Eva Mendes

Eva je stále označována za jednu z nejkrásnějších a nejvíce sexy hereček Hollywoodu. I v sedmatřiceti letech je nabitá sex appelem, ta její rozkošná piha na tváři dostane skoro každého chlapa. Bylo velké štěstí, že se stala herečkou, jinak by vám totiž mohla navrhnout byt.

soullesseyes.blogspot.com

Ke slávě ji dokopal její soused fotograf, právě díky něj je jednou z nejslavnějších hereček. Herectví Evu sice vždy lákalo, ale nikdy ji nenapadlo přihlásit se na studie herectví. Nakonec stačilo nafotit pár fotek, poslat je do agentur a čekat. Není divu, že úspěch byl na dosah ruky. Svou krásou dostala jednoho filmového agenta a rázem byla sexy hvězdou. Skromná Eva se svým hereckým výkonem nebyla příliš spokojená, proto později neváhala a pilovala umění v hereckém kurzu.

break.com

Smyslná bruneta má kořeny na Kubě a její exotický vzhled ji zaručil úspěch nejen ve filmu, ale také na módních molech a v reklamách.

Nezbývá než se pokochat pohledem na její úžasné tělo a smyslnou tvář.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies