Sporty pro „chlapy“

Nenechte se zmýlit, nebude řeč o boxu, hokeji ani fotbale!!! Naopak půjde sporty, kde hlavní roli hrají ženské a pěkné ženské! Takže co? Kupte lístky na soutěž ve sportovním aerobicu, zajděte kouknout na akvabely nebo krasobruslařky a potečou vám sliny.

Fotografie ženy, která cvičí pilates

Ve skutečnosti tam jde sice o tvrdý boj, o body a slušné sportovní výkony. Tohle u hokeje a fotbalu berete na vědomí, jenže v tomto případě to bude zcelka jinak. Přiznejte si to! Když se na podobný sport díváte, není možné abyste aspoň na chvilku nemyslel na prasárny. Chlapi, ale v televizi to není ono, je třeba se dostat co nejblíže!

Sexy mažoretky

Jen si to představte, pěkně vysportované tělíčka. Všechno tak akorát, žádná celulitida, ale taky ne úplně vyrýsované svaly. Všechny oděné do sexy stejnokroje, nejčastěji složeného z úžasných minisukýnek nebo minišatiček. A navíc umí moc dobře zacházet s takovými podlouhlými předměty. Možná vás potěší i jejich dokonalá prostorová orientace, která většinou ženám chybí. Nezbývá než vyrazit mažoretky omrknout na některých z jejich festivalů nebo soutěží.

Porno nebo sportovní aerobic?

Některé věci odehrávající se v rámci cvičení sportovního aerobicu se už snad pohybují za hranicí sportu. Těch kreací připomínající soulož je v aerobicu opavdu hodně, akorát tam chybí chlap. Když vydržíte tu strašnou hudbu při které se holky natřásají, těšte se na provazy a roznožky prováděné skoro v kalhotkách.

Krása bruslařek

Teple se oblíknout a hurá na zimní stadion. Tyhle holky s nožem na nohou mají fanoušky moc rády. Opět se můžete těšit na krásky s dlouhýma krásnýma nohama v ještě krásnější flitorvých někdy skoro průhledných modelech. I jedna obruslená kočka vám zvedne krevní tlak, co teprve když se jich na ledě bude prohánět celá banda.

Na bazén bez plavek

Říkáte si proč bez plavek. No jdeme se podívat na umění akvabel. Těch závodů a soutěží není moc, takže nezbývá něž se nějakým způsobem dostat na jejich trénink, ale možná budete mít štěstí. U akvabel si budete užívat pouze jednu polovinu těla a to tu spodní. Můžete je sjíždět od paty až po rozkrok a ani proti tomu nebudou nic namítat, beztak mají hlavu pořád pod vodou.

Které ještě stojí za to?

Ještě zajděte na rokenrol, ale ne na páry...tady bude překážet šampon v elasťácích. Lepší budou dívčí formace, někdy to vypadá jako lesbi show, takže se určitě bude na co dívat. Ani fotbalistky nejsou k zahození. Jejich kraťásky se vám budou v kombinaci s kličkováním, střílením a hecováním líbit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies