Splňte si sen o super sporťáku

Jste spokojeni s tím, co vám parkuje v garáži nebo před domem? Radši byste místo rodinného a bezpečného auta usedli do pořádného žihadla?

Osobní automobil značky Ferrari v červené barve

Vězte, že vlastnit super luxusní automobil není žádná výhra. Spolu s krásným autem si koupíte drahou údržbu, nedostatek místa a závist sousedů. Raději si hýčkejte v garáži svého kombíka a o rudém Ferrari si nechte jen zdát. Nebo si sen vyplňte a užijte si jízdu svého života. Projížďka v supersportovním autě je hitem posledních let mezi zážitky na českém trhu.

 

Vyberte si svého favorita

A teď samozřejmě nemyslíme starou Škodovku, ale vás vysněný vůz, ve kterém se chcete projet. Nabídka vozů, které si můžete pronajmout nebo se v nich projet je široká. V oblíbenosti vedou tradiční elegáni Ferrari a Lamborghini, zájem je ale také o superrychlá auta jako je Nissan GTR, speciál na rallye Subaru Impreza nebo Porsche 911. Nabídky se liší co do lokalit tak i průběhu vlastní jízdy – můžete se nechat svézt profesionálním řidičem, řídit na závodním okruhu nebo na běžných komunikacích, výjimkou samozřejmě nejsou ani celodenní a delší pronájmy aut. 

 

Užijte si závodní den

Specialitou mezi automobilovými zážitky je celodenní akce na závodním okruhu, kdy si budete moci vyzkoušet jízdu hned ve dvou vybraných vozech, v driftovacím speciálu a navíc na zábavném závodním trenažéru. Akce se koná na okruhu Sosnová a již má za sebou úspěšnou sezónu 2013. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies