Soutěž o prémiovou vodku Nicolaus

Oslavte s vodkou Nicolaus její prvenství! Likérka St. Nicolaus Trade ho dosáhla v celkovém prodeji své vodky v Česku a na Slovensku. Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte vlajkovou loď této společnosti – prémiovou Nicolaus extra jemnou 38% vodku.

láhve Nicolaus vodky

láhev vodky NicolausMůžete si ji vychutnat buď samotnou, dobře vychlazenou, nebo jako skvělou ingredienci do řady míchaných nápojů.

 

Z elegantní lahve připomínající svůdné ženské křivky se k vám dostane to nejlepší ze Slovenska – jemnou vodku z křišťálově čisté vody pramenící v tatranských kopcích a z kvalitního zlatavého obilí z jižního cípu Slovenska. To vše extra jemné, díky osminásobné filtraci, a vyráběné ve vlastním lihovaru.

 

Soutěžní otázka

Kde se vyrábí nejprodávanější česko-slovenská vodka

 

a) v Plzni

b) v Praze

c) v Liptovském Mikuláši

 

Správnou odpověď hledejte na webu www.nicolaus.cz a zasílejte na známou e-mailovou adresu: redakce@samuraj.cz nejpozději do konce června 2011. Vyhrává každá stá odpověď v pořadí! Více o podmínkách soutěže ZDE.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies