Sony Ericsson Pureness – stylový mobil s průhledným displejem

V dnešním článku si představíme žhavou novinku ze světa mobilních telefonů - Sony Ericsson Pureness, který již na první pohled zaujme netradičním průhledným displejem a designově čistým zpracováním.

Stylový mobil od Sony Ericssonu

Novinka, která právě přichází na český trh, nese označení Sony Ericsson Pureness. Čím zaujme? Svými technickými parametry? Svým vzhledem a nebo netradičním průhledným TFT displejem s úhlopříčkou 1,8 palce (údajně i velmi odolnému proti poškrábání)? Poslední možnost je správná!  Průhledným displejem, na němž jsou popisky tlačítek viditelné až ve chvíli, kdy s telefonem začneme pracovat. Jednoduše a hlavně stylově je u této novinky řešena také klávesnice. Ovládání telefonu je zajištěno senzorovými klávesami, doplněnými o klasicky řešená tlačítka pro zahájení a ukončení hovoru. Stejným způsobem je řešeno středové tlačítko.

Sony Ericsson Pureness se může pochlubit rozměry 102 x 43 x 13 milimetrů a hmotností pouhých 70 gramů. Rozlišení monochromatického displeje činí 240 x 320 bodů, dokáže zobrazit až 262 tisíc barev.

Co očekávat od Sony Ericsson Pureness?

V základní výbavě telefonu nalezneme vestavěný hudební přehrávač, FM přijímač s podporou RDS, či bezdrátovou technologii Bluetooth. Základní pamět telefonu lze rozšířit za pomoci paměťové karty typu Memory Stick Micro. Co bychom ve výbavě ale mohli hledat marně, tak je fotoaparát - ten tu zkrátka nenajdete, stejně tak jako například vyměnitelnou baterii. Novinka dokáže pracovat v sítích GSM, UMTS i HSDPA.

Cena, dostupnost

Sony Ericsson Pureness se v českých obchodech začal prodávat za cenu 15 990 Kč. K dostání je v základním, tedy černém provedení.  S postupem času by se mělo na trhu objevit i stříbrné a hnědé provedení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies