Sony Ericsson Aspen

Novinka od společnosti Sony Ericsson - mobilní telefon s jednoduchým označením „Aspen“, svým uživatelům nabídne nejen atraktivní a ekologický design, ale také nejnovější verzi operačního systému od Microsoftu.

Mobilní telefon značky Sony Ericsson Aspen

<!-- -->

Sony Ericsson Aspen - stylový telefon, který myslí i na přírodu

Novinka o rozměrech 117 x 60 x 12,45 milimetrů a hmotnosti 130 gramů, je vyrobena z recyklovatelných materiálů (recyklovatelné plasty, ekologická barviva) a řadí se do ekologické řady GreenHeart. Telefonu dominuje 2,4 palcový horizontální dotykový displej s QVGA rozlišením a QWERTY klávesnice. Ekologický je samozřejmě také manuál (ten je na CD), krabice a energeticky úsporná je i nabíječka k telefonu. Zákazník si bude moci vybrat ze dvou barevných provedení - černého a stříbrného.

Nejen nejnovější verze Windows Mobile

Sony Ericsson Aspen má svým uživatelům rozhodně co nabídnout. Krom již zmiňované nejnovější verze operačního systému Windows Mobile, novinka svému uživateli nabídne podporu rychlých datových přenosů HSPA, satelitní navigaci s Google maps, wi-fi připojení 802.11b/g, USB konektor či Bluetooth 2.1. Zajímavá je aplikace Ecomate s kalkulátorem uhlíkové stopy. Telefon nabízí zobrazení SlideView, které umožňuje pohodlné přepínání mezi různými panely. Nebude chybět ani 3,2 megapixelový fotoaparát (bohužel bez autofocusu), hudební přehrávač a FM rádio s funkcí RDS. Hudbu lze poslouchat nepřetržitě až 12 hodin.

Základní paměť telefonu lze rozšířit s pomocí MicroSD karet až na 16 GB. 4GB microSD karta by měla být v každém balení Sony Ericsson Aspen.

Sony Ericsson Aspen již v červenci 2010

Novinka se má na českém trhu začít prodávat v červenci letošního roku. Cenu jeho výrobce prozatím nezveřejnil. Nechme se tedy překvapit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies