Solární nabíjení notebooků

Kolikrát už se vám stalo, že uprostřed nebo těsně před koncem činnosti došla energie vašemu notebooku? Jistě víckrát, než by se dalo snést. Máme pro vás řešení, jak se takovým situacím vyhnout.

Fotografie zachycující solární nabíječku

Myslete "solárně"

Znáte to. Jedete na cesty, baterie v notebooku už je napůl vybitá a vy nemáte tušení, kdy se dostanete k síti, abyste ji mohli opět dobít. Podobných případů se člověku stane za život více než dost, ale možná je na čase tyto stresující stavy přenechat někomu jinému. Dnes vám představíme nabíječku, která je schopna dobíjet a rovněž napájet některé druhy menší elektroniky jen za pomoci slunečních paprsků.

Solární nabíječka „ Solargorilla“ je dalším výrobkem budoucnosti, jež pro vás pracuje (pomineme-li prvotní investici) bez jakéhokoliv nátlaku na vaši peněženku.

Nabijte si notebook či fotoaparát

Solargorilla nabíjí nejen baterii notebooků, ale dokáže přímo napájet nepříliš náročné netbooky, včetně dalších přístrojů jako je PDA, mobilní telefony, MP3, iPod, PSP konzole či satelitní navigace. Aktivuje se pouhým otevřením a nastavením ke slunci. Je opatřena zelenou LED diodou, která ukazuje intenzitu nabíjení.

K dobíjení baterie notebooků je v nabíječce umístěn 24 V výstup, pro všechnu ostatní výše uvedenou elektroniku je k dispozici 5 V výstup. Solargorilla dobíjí také záložní zdroj Powergorilla, který uchovává energii pro vaše zařízení.

Můžete ho tedy využít v případě, že je noc nebo je pro Solargorillu nepříznivé počasí. Solární nabíječku i záložní zdroj můžete pořídit již od 4 500 Kč.

Kompatibilita

Solargorilla je kompatibilní téměř s veškerou drobnou elektronikou. Součástí pořizovacího balíčku je micro konektor, patnáct konektorů pro odlišné typy mobilních telefonů a notebooků. K dobíjení ostatních zařízení jsou přibaleny USB konektory, včetně dvoumetrového prodlužovacího USB kabelu a dvoumetrového nabíjecího kabelu pro záložní zdroj Powergorilla a notebooky.

Jelikož je Solargorilla menší než notebook (cca 26 x 20 x 2 cm), určitě vám nikde překážet nebude. Také její váha je prakticky zanedbatelná, váží pouhých 70 dkg. Kromě výstupů je zcela voděodolná a je opatřena závěsným systémem, který umožní ji kamkoliv připevnit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies