Smyslné svazování

Chcete zažít něco smyslného a neokoukaného? Rádi praktikujete drsnější sex? Pak můžete vyzkoušet bondage neboli erotické svazování. Většinou se nechávají svázat ženy. Ať už si to ženy přiznají nebo ne, mnoho žen touží po tom, aby je partner ovládal. Muži jsou proto častěji v dominantním postavení.

svázaná žena

Jestli se dokážete uvolnit a svěřit se navzájem do rukou partnera, pak můžete vytvořit vzrušující erotickou hru. Ale vždy myslete na bezpečnost. Nechcete přece ohrozit zdraví či dokonce život partnerky. Svazování mohou vyzkoušet i ostatní, kteří zrovna neprahnou po tvrdém sexu. Nemyslíte si, že se svazování hodí i pro partnery, kteří milují pomalý a něžný sex? Právě naopak.

 

 

Když k tomu místo lana použijete barevná plyšová pouta či hedvábný šátek, jistě se vaše partnerka bude cítit lépe. Pod svazováním si většina lidí představí spoutání lanem tak, až to partnera škrtí a řeže do kůže. Bondage je sexuální praktikou, ve které nejde o bolest, ale o prohloubení důvěry mezi milenci. Jde tu především o to, abyste partnerku omezil v pohybu. Ona vám musí důvěřovat, protože si s ní pak můžete dělat, co jen budete chtít (s jejím souhlasem samozřejmě).

 

 

Je dobré vytyčit hranice a domluvit se na  heslu, které hrátky okamžitě ukončí.

 

 

Raději se své partnerky zeptejte, zda by chtěla ke spoutání použít lano, pouta, kravatu či šátek a podobně. Dají se sehnat i sady na svazování, ve kterých mohou kromě pout být i obojky, důtky, bičíky a další zajímavé hračky. Některé pásky z umělé hmoty třeba plastové stahovací pásky se mohou bolestivě zařezávat do kůže. Pokud tedy vaše partnerka netouží po bolesti, vyhněte se takovým materiálům.

 

A rozhodně nikdy nic příliš neutahujte. Jinak se může stát, že jí ruce či nohy tak zaškrtíte, že zamezíte průtoku krve. Už vůbec jako začátečník neuvazujte nic kolem jejího krku. Někteří se mohou do své role vžít až tak, že si ani nestihnou uvědomit, jak moc se ta smyčka kolem krku utáhla a partnerce hrozí udušení. Partnerce se také může udělat nevolno, dostane strach nebo se jí to jednoduše přestane líbit. Pak je vhodné, společně určit heslo, které když jeden z vás vysloví, okamžitě ukončí hru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies