Slovenská playmate Eva Cifrová

Slibovali jsme vám další luxusní kočky ze Slovenka a je tady další – Eva Cifrová. Sexy blondýna s pěknou výbavou má fakt co nabídnout. Stud a nahota? S tím rozhodně nemá žádný problém a její fotky mluví za vše.

Fotografie nahé blonďaté ženy

zenskyweb.skEva se může pochlubit krásnýma pětkama a našpulenými plnými rty. To bude zřejmě ten důvod, proč se pánům tak zamlouvá a většinou zdobí stránky pánských časopisů. Ovšem ani její prsa nejsou přírodní. Téhle krásy dosáhla, až když šla dvakrát pod kudlu. Nafotila moc pěkné akty pro Playboy. Mezi její nejčastější zakázky patří také focení kalednářů luxusních automobilů, kde Eva krásu auta ještě znásobí. Možná, že na vás Eva kouká i z kalendáře, který visí u vás na záchodě.

Do vašeho podvědomí se prsatá nádhera možná zatím nedostala, ale na Slovensku už své pánské fanoušky rozhodně má a není jich málo. Tak se podívejte, čím se bratři kochají.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies