Slečinky, paničky a dámičky z Facebooku

Jejich život je tak skvělý a dokonalý, že si člověk občas řekne, zda je to vůbec pravda. Nevěřte tomu! Jak ale odhalit všechny ženské, které si vás přidají mezi přátele, a vy je doopravdy vůbec neznáte? Možná to půjde podle profilové fotky.

Fotografie žen pózujících ve společenských šatech

Jedna švýcarská studie tvrdí, že všechny příspěvky o úžasném a geniálním životě jako z pohádky jsou vymyšlené. Ale proč si to ty ženské vymýšlejí Protože se snaží upoutat vaší pozornost! Pro přílišné sdělování osobních informací už mají ve Spojených státek dokonce vlastní stránku www.lamebook.com, tady najdete ty nejtrapnější příspěvky a statusy z Facebooku.

australiancreditcards.com.au Jsem veselá, jsem hravá

Na fotce ani pořádně nevidíte, jak vypadá. Kryje si tvář šálou, mazlí se se psem, nebo kočkou, anebo na vás kouká nějaká komiksová postava Pak to bude tahle hravá slečinka. Neustále do vás šťouchá, posílá vám oříšky štěstí, srdíčka a kdo ví co ještě. O všech facebookových hrách raději mluvit nebudu, má v nich jistě větší přehled. Sama toho nemá moc co říct, tak se snaží být in aspoň díky Facebooku. A co její statusy Nejspíš půjde o všelijaké citáty nebo kopíruje nesmyslné výroky typu:“ Jestli máš rád veselé a hravé slečny, dej si tuto zprávu do statusu.“

Jaká teda je tahle slečna Zřejmě má málo přátel a zbytečně moc volného času, který tráví hraním trapných her. Díky Facebooku si může namlouvat jak je sociálně aktivní, aniž byste věděli, že tráví sobotní večery sama doma.

blognyafreddy.comRádoby princezna či modelka

Žhavá fotka v bikinách, podprsence s našpulenými rtíky a nejlépe před zrcadlem, v luxusní postýlce či na jachtě. Tváří se jako nejlepší topmodelka, na což vás taky může chytnout. K jejímu životu neodmyslitelně patří super párty v přítomnosti celebrit, kde šampaňské teče proudem. Kdo asi její počínání sponzoruje Nejspíš zazobaný papínek, protože její kariéra modelky určitě tolik nevydělává. Zkuste kouknout do internetových castingových portálů, určitě tady její sexy fotky najdete.

Typický status princezen Asi takový:“ Hledám k pronájmu malou luxusní vilku s pěkným výhledem na město.“

Tahle kočka nejspíš jen o kariéře modelky sní. V dětství byla ošklivým káčátkem, protože dnes má potřebu svou krásu a zajímavost dávat všem na obdiv.

ayc.com.auTahle vás oslní

„Zítra letím na luxusní dovolenku na Bora Bora“, nebo „Právě jsem si koupila kabelečku od Versace“, tohle budou její typická sdělení, která musí každý vědět a likovat. Její život se odehrává přesně podle stránek, které v dámských časopisech můžete nalistovat. Její zážitky jsou přehnané, jen horko těžko je obyčejná holka může zažít. Fotky si na profilu často mění. Vždycky má na sobě luxusní hadříky, stojí pod Eiffelovkou nebo ještě něco lepšího. Ale proč je na každé fotce sama Hmm

Oslňovatelka nemůže žít bez toho, aby neustále všem imponovala. Ve skutečnosti si vůbec nevěří, její ego je roztrhané na kousky. Upokojuje ji množství komentářů, liků, tak zkuste ji čas od času něco pochválit a budete mít od oslňování klídek.

preparationdelivery.blogspot.comHrdá matka

„Moje prdelka dneska udělala svůj první krůček. Jsem ta nejšťastnější maminka na světě!“ Pokud má tohle ve statusu je to „Nadmatka“. Jak ji ještě odhalíte Její baby není na světě, ale už o něm všichni díky Faceooku vědí. Můžete se pokochat jejím rostoucím pupkem, který aktualizuje nejméně každý týden. Samozřejmě na jejím profilu najdete i 3D foto z ultrazvuku. Až pidižvík vykoukne na svět, budete o něm vědět naprosto všechno. Kolik toho spapá, naspí, vykaká a spoustu dalších užitečných informací, které vy chlapi nutně k životu potřebujete.

Super matky často ve svých ratolestech hledají sebepotvrzení, dítě rozšiřuje ji samotnou a s tím přichází samozřejmě pozornost okolí. Ale pozor už se nepochlubí nějakým tím maminkovských nedostatkem.

gooddateideas.bizZaláskovaná

Každou chvilku dává všem najevo jak fantastický je její princ, nemůže bez něj, jeho lásky a sladkých polibků žít. O jejím miláčkovi budete mít spoustu informací. Počastuje vás statusy, jako jsou třeba tyhle: „Miláček mě dostal do sedmého nebe.“, „Mého drahouška mi seslalo samo nebe“, „Romantický večer se šampíčkem a miláčkem ve vířivce. Úžasné!!“.

Ani na profilovce není sama, nýbrž se svou láskou největší. Nejspíš ve vášnivém objetí s propletenými jazyky.

Když ho nemá jako by vůbec neexistovala a žije jen na půl. Plnohodnotně může žít jen ve skvěle fungujícím vztahu. Vztah se dokonce podílí na růstu jejího sebevědomí, takže když ji miláček pošle k vodě, sedí někde v koutku jako šedá myš. Nic pro opravdové chlapy, kteří chtějí ženskou, jak má být.

Tak co chlapi, kolik takových krasotinek se ukrývá ve vaší sbírce přátel

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies