Simultánní vyvrcholení - lze ho dosáhnout?

Chcete zažít orgasmus ve stejnou chvíli jako vaše partnerka? To se vám může podařit, ale spíše výjimečně. Není to nemožné, jen se to nepovede každému. Podělíme se s vámi o několik tipů, díky kterým to možná zvládnete.

Tajemství simultánního vyvrcholení

 

Pokud chcete oba současně vyvrcholit, může se vám to povést samovolně, aniž byste se o to snažili, nebo to bude vyžadovat trochu plánování a hodně trpělivosti. Každopádně se za tím bezhlavě nežeňte. Někdo to prostě nezažije. Alespoň ne hned.

 

Hodně záleží na tom, zda jste s partnerkou sladění v sexu. Některým párům to trvá pár měsíců, jiným roky. Simultánního vyvrcholení prostě nedosáhnete bez dokonalé harmonie a souladu s partnerkou. Muž musí být dostatečně trpělivý a vyčkat do správné chvíle.

 

Možná se to nepovede napoprvé, proto se připravte na tvrdý trénink. Některé sexuální polohy jsou pro to jako stvořené - zezadu, na koníčka nebo misionář, ale žena by měla mít nohy zvednuté do výšky. Každý pár je jiný. U vás může fungovat jiná poloha. Také můžete zkusit polohu 69, kdy společně vyvrcholíte díky skvělým orálním dovednostem.

 

Techniky pro oddálení mužského orgasmu

 

  • Jakmile se u muže blíží vyvrcholení, šourek se přibližuje k penisu. Jestliže vám partnerka stlačí šourek směrem dolů, pomůže vám oddálit ejakulaci.
  • Další osvědčenou metodou je nahrazení penisu svými prsty, jazykem nebo jakoukoliv jinou sexuální hračkou. Nemusíte se bát toho, že vás hračka nějak nahradí. Není to znakem vaší neschopnosti. Ženy ví nejlépe, co v danou chvíli potřebují. A jestliže to zkrátí dobu čekání na společný “vrcholný” zážitek, tak ji pomozte hračkou nebo svými zkušenými prsty.
  • Poněkud nebezpečnou technikou pro oddálení ejakulace je tlak na oblast mezi análním otvorem a šourkem. Vysvětlete partnerce, že to musí být jemný tlak. Jinak hrozí, že ejakulaci zatlačí přímo do vašeho močového měchýře.

 

Musíte s partnerkou najít ideální načasování. Jestli ale patříte mezi takové, kteří kromě svého orgasmu nejsou schopni vnímat nic jiného, tak simultánní vyvrcholení ztrácí smysl. Buď byste si ho pořádně neužili nebo, což je pravděpodobnější, si ho ani nevšimnete.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies