Sexy vicemiss Lucie Smatanová

Lucie Smatanová se stala první vicemiss 2009 v prestižní soutěži krásy Miss ČR. Umístila se tak na druhém místě, hned po vítězce – Anetě Vignerové. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší fotogalerii.

Modelka Lucie Smatanová při focení v plavkách

Ze života Lucie Smatanové

Lucie Smatanová se narodila 11. března 1986 v Kochánkách (nedaleko Benátek nad Jizerou) na Mladoboleslavsku. V současné době studuje Metropolitní univerzitu v Praze - obor Mezinárodní vztahy a Evropská studia. Mezi její záliby patří plavání, jízda na koni, rybaření, cestování, práce s lidmi, kultura, historie, cyklistika a v zimě také lyžování.

Sexy první vicemiss roku 2009

Lucie se stala v roce 2009 první vicemiss v prestižní soutěži krásy Miss ČR. Vítězkou tohoto ročníku se stala rodačka z Havířova - Aneta Vignerová. Třetí místo v soutěži krásy obsadila dvacetiletá studentka cestovního ruchu Hana Věrná z Kudlovic. Lucie se může pochlubit mírami 80-61-94, výškou 174 centimetrů, krásnýma hnědýma očima, neodolatelným úsměvem a dlouhými tmavými vlasy.

Nahotě se Lucie nebrání... Uvídíme jí nahou?

O Lucii je známo, že kdyby jí někdo nabídnul dostatečně velký balík peněz, neváhala by odhodit stud i šaty a nafotit sexy erotické fotografie. Doposud ale zůstává tato sexy kráska s dokonalým tělem oblečená. Nechme se tedy překvapit, kdo jako první přijde s takovou nabídkou, která Lucii svlékne...

Ze soukromí sexy Lucie Smatanové

Ze soukromí Lucie se toho příliš není. Jisté je, že o nápadníky mít nouzi rozhodně nebude. No řekněte sami, který chlap by nechtěl inteligentní ženu a sexy brunetku v jednom? My tedy rozhodně ano!

Pokochejte se krásou sexy Lucie Smatanové v naší bohaté fotogalerii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies