Sexy Veronika Pompeová

Přečtěte si více o vyhledávané české modelce a první Vicemiss ČR 2007 - Veronice Pompeové. Samozřejmostí je také bohatá fotogalerie, kterou naleznete ve článku.

Veronika Pompeová

Ze života Veroniky Pompeové

Tato sexy kráska se narodila 30.září 1985 v Jeseníku. V současné době studuje Vysokou školu ekonomickou v Praze (v německém jazyce). Má mladšího bratra. Mezi její záliby patří cyklistika, tenis, golf, tanec a procházky v přírodě. Krom modelingu se věnuje také charitě. Spolupracuje s Nadačním fondem Bohemia.

Modelingu se věnuje od 16-ti let

Veronika s modelingem začínala v 16-ti letech, chodila na přehlídky a sbírala zkušenosti jako fotomodelka. Předváděla modely pro Natalii Ruden, Josefa Klíra a nebo třeba Petra Lacrona. Objevila se také v televizní reklamě na Aguilu, Suzuki či Kohls. Pravidelně můžeme její tvář vídat na známých i méně známých tištěných časopisech pro ženy - Blesk, Bravo, JOY, apod. Veronika se stala tři roky po sobě tváří firmy Luxenter (2005-2008), v roce 2007 se stala tváří firmy INFINITY. V roce 2006 nafotila katalog plavek pro společnost Lorin a také kalendář pro firmu Charouz.

První Vicemiss ČR 2007 - Veronika Pompeová

O tom, že je Veronika krásná žena, není žádných pochyb. Pochlubit se může výškou 170 centimetrů, mírami 85-63-90, krásnýma zelenohnědýma očima a dlouhými hnědými vlasy. V roce 2003 se stala Miss Eurosport. V roce 2007 se zúčastnila prestižní soutěže krásy Miss ČR, kde získala rovnou dva tituly - 1. Vicemiss ČR 2007 a Miss Sympatie ČR 2007. Veronika se také může pochlubit umístěním v první patnáctce na Miss International, která se konala v Japonsku.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, máte smůlu. Ta je v současné době šťastně zadaná a užívá si života společně se svým přítelem Martinem.

Pokochejte se krásou Veroniky Pompové v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies