Sexy tanečnice Libuše Vojtková

Sexy kráska, která nemá na muže ve svém životě příliš štěstí. Radost jí dělá akorát jediný - její syn Matyáš. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší velké fotogalerii.

Ze života Libuše Vojtkové

Libuše Vojtková (Libuše Haraštová-Hůlková-Vojtková) se narodila 26.listopadu 1980 ve Žďáru nad Sázavou. Již jako malá ráda tancovala, a zůstalo jí to dodnes, kdy je tanec jejím povoláním. Tato sexy kráska vystudovala Konzervatoř Jaroslava Ježka, obor moderní tanec.

Pro zajímavost:

Libuščin otec chtěl, aby hrála závodně ping-pong, který neměla příliš v lásce. My si ovšem myslíme, že udělala dobře, že se vydala na dráhu tanečnice.

Tanec jí zkrátka baví...

První taneční roli získala Libuše ve filmu Rebelové. Následovaly role v muzikálech Golem, Tři mušketýři, Kleopatra, Dracula, Hrabě Monte Christo, Angelika a další. V současné době můžeme Libuši vidět v muzikálu Dracula a Mona Lisa, zbylý čas věnuje svému synovi Matyášovi, kterého má s bývalým manželem - Pepou Vojtkem, zpěvákem skupiny Kabát. Občas můžeme Libušku vidět i v roli modelky.

Sexy kráska s nejkrásnějšíma nohama

Tato sexy kráska letos získala opravdu zajímavé ocenění, stala se ženou s nejkrásnějšíma nohama v tradiční soutěži Gilette Venus Embrace. Předčila tak i nejdéle úřadující Miss ČR Zuzanu Jandovou, která obsadila druhé místo. Třetí skončila zpěvačka a tanečnice Kateřina Mátlová.

Pro zajímavost:

Libuše dostala lukrativní nabídku svléknout se pro pánksý magazín Playboy. Za fotky by dostala okolo 500 000 korun. Chtěli byste vidět tuto krásku v časopise Playboy? Diskutujte pod článkem!

Muži Libuščina života

V roce 2003 se provdala za muzikálového drákulu - Dana Hůlku, manželství jim ale nevyhovovalo a tak se po necelém roce rozvedli. Zanedlouho se začala stýkat s Pepou Vojtkem, který kvůli ní opustil známou herečku Sabinu Laurinovou, se kterou má dceru Valentýnku. Po dvou letech se vzali, narodil se jim syn Matyáš. V roce 2008 se rozvedli. Půl roku se objevovala po boku tenisového trenéra Honzy Brože. Libuška vztah po půl roce ukončila a v současné době si užívá svobody. Pokud máte pánové zájem, cesta je volná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies