Sexy Sandra Bullock

Sandra Bullock do starého železa rozhodně nepatří. Právě nyní máte možnost shlédnout tuto sexy herečku úplně nahou. Neváhejte a čtěte dále…

Herečka Sandra Bullock při svém propagačním focení

Ze života Sandry

Sandra Bullock se narodila 26. července 1964 v Arlingtonu ve Virginii. Vyrůstala střídavě v Německu a USA se svými rodiči a svou o 3 roky mladší sestrou Gesine.Touha stát se herečkou se projevovala již od dětství. Sandra vystudovala herectví na East Carolina University v Severní Karolíně. Svůj debut si odehrála v americkém thrilleru "Hangmen" v roce 1987. Její nejoblíbenější pití je Tequila a pivo (Heineken).

Sandra Bullock a její herecká kariéra

Sandra Bullock patří mezi uznávané herečky, o čemž svědčí i fakt, že si zahrála ve více než 40-ti filmech. Za zmínku stojí filmy Přístav naděje, Vzorec pro vraždu, Láska s výstrahou, Rychle v balíku, Záhadné zmizení, Amazonka v plamenech, Nebezpečná rychlost, Zatím co jsi spal, Síť, Slečna drsňák, Demolition Man, Magická posedlost, 28 dní, Živelná pohroma, Cash, Dům u jezera, Předtucha.

Sandra Bullock nahá? Ano, ale jenom ve filmu!

Sandra nepatří mezi ten typ hereček, které by se svlékaly před kamerou. Donutila ji k tomu až role v komedii The Propsal, kde hraje kanadskou emigrantku, která udělá vše pro to, aby nebyla vyhoštěna ze Spojených států zpátky do vlasti. Shlédněte nahou Sandru Bullock, video naleznete pod článkem!

Ze soukromí...

Sandra Bullock se 16. července 2005 provdala za hvězdu televizní reality show Jesse Jamese. Svatba se konala na kalifornském ranči u Santa Barbary.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies