Sexy Sabina Laurinová

Tato sexy kráska, která hraje v divadle, moderuje a také zpívá, se na televizních obrazovkách pravidelně objevuje již několik let. Přečtěte si o Sabině Laurinové více informací.

Česká herečka Sabina Laurinová při pózování v posteli

Ze života Sabiny Laurinové

Tato sexy kráska se narodila 8.dubna 1972 v Praze. V roce 1991 úspěšně absolvovala pražskou konzervatoř. V současné době se věnuje herectví, moderování, zpívání a také samozřejmě rodině.

Sabina Laurinová na prknech, co znamenají svět

Sabina z počátku své divadelní kariéry hostovala v Národním divadle a v divadle Semafor. Poté byla angažována v Divadle na Starém Městě a následně v Divadle ABC, kde působila v komediálním repertoáru a v několika muzikálech. Zazářila v inscenaci Večer tříkrálový jako Olivie, v Ledeckého inscenaci Galileo a v populárním nastudování muzikálu Tři Mušketýři. V současné době můžeme Sabinu vidět v muzikálu Baron Prášil, kde hraje servírku Patricii - ta se během představení promění ve Venuši, mořského vlka a trosečnici.

Sabina Laurinová v televizi

Ve filmu Sabina Laurinová debutovala již na počátku 90. let, vidět jsme ji mohli například ve filmu Dívčí válka nebo Hotýlek v srdci Evropy. Větší slávu ji ovšem přinesly role v seriálech Chlapci a chlapi, Zdivočelá země a Konec velkých prázdnin. Zahrála si také v seriálu Bazén a komedii Jak se krotí krokodýli. Objevila se v několika pohádkách, obvykle v roli princezny - například Z pekla štěstí 1,2 a Ošklivá princezna.

Jako moderátorku jsme mohli Sabinu Laurinovou shlédnout v zábavnému hudebnímu pořadu DO-RE-MI, který moderovala společně s Pavlem Trávníčkem. V současné době moderuje pořad Mladší o pár let. Prosadila se i v dabingu.

Ze soukromí

Sabina Laurinová byla manželkou známého rockera a zpěváka skupiny Kabát - Pepy Vojtka, se kterým má dceru Leontýnku. V současné době je tato kráska zamilovaná do stomatologa Karla Kameníka, se kterým má dceru Mayu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies