Sexy Romana Pavelková

Finalistka Miss ČR 2008, modelka, občasná moderátorka, choreografka, produkční a také studentka vysoké školy finanční – Romana Pavelková, je velmi oblíbenou a vyhledávanou celebritou. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Romana Pavelková

Ze života Romany Pavelkové

Romana Pavelková se narodila 17.dubna 1984 v obci Černilovy u Hradce králové. Vystudovala jazykové gymnázium v Hradci Králové a jazykovou školu v Mnichově (umí plynule anglicky i německy). V současné době studuje Vysokou školu finanční a správní v Praze, obor Řízení podniku a podnikové finance.

Tato 171 centimetrů vysoká kráska se může pochlubit mírami 89-60-88. Kromě modelingu se věnuje občasně také moderování, pořádání různých akcí nebo choreografii. Mezi její záliby patří lyžování, snowboarding, squash, kolečkové brusle, běh, aerobic, volejbal, cestování a také četba.

Sexy Miss Východní Čechy a finalistka Miss ČR 2008

V roce 2006 vyhrála tato sexy kráska soutěž Miss Východní Čechy. V roce 2007 se přihlásila do České Miss - zde se umístila až na 13. místě. O rok později Romana zkusila své štěstí v soutěži Miss ČR, kde postoupila do finále. Nejvyšších příček bohužel nedosáhla. I tak patří Romana mezi vyhledávané modelky. Je zaregistrována u několika modelingových agentur.

Romana Pavelková téměř nahá v časopise Playboy

Romana nafotila sérii lehce erotických fotografií, které vyšly v prestižním pánském časopise Playboy (původně tyto fotografie Romana fotila pro leteckou společnost SkyEurope). Na fotografiích můžeme vidět Romanu tak, jak jí příroda obdařila (včetně silikonově upraveného poprsí, ke kterému se veřejně hlásí).

Fotografie Romany Pavelkové uveřejněné v pánském magazínu Playboy naleznete ve fotogalerii níže.

Ze soukromí této sexy celebrity

Pánové, pokud máte o tuto sexy kočku zájem, máte šanci. Romana je v současné době nezadaná, nedávno se rozešla po čtyřletém vztahu se svým movitým milencem. Jisté ovšem je, že o nápadníky mít nouzi rozhodně nebude. Hold, musíte se snažit.

Pokochejte se krásou sexy Romany Pavelkové v naší fotogalerii, kterou naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies