Sexy Miss ČR - Lucie Králová

Krásná a vnadná Miss ČR roku 2005 Lucie Králová je velmi sexy ženou, která patří mezi nejvíce oblíbené české modelky. Pojďme se společně s námi podívat na Lucii a její soukromí.

Modelka Lucie Králová při pózování v plavkách

Sexy Lucie Králová – něco málo z jejího života

Sexy Lucie Králová se narodila ve znamení vodnáře. Před soutěží Miss ČR, která ji změnila život, pracovala jako asistentka v advokátní kanceláři. Po soutěži se věnovala převážně modelingu. Mezi její koníčky patří převážně tanec a aerobik. Pánové, pokud máte o sexy Lucii zájem, máte bohužel smůlu. Lucie se bude letos v létě vdávat a se svým přítelem a budoucím manželem Zdeňkem Kaufmanem má syna – Roberta.

Miss ČR Lucie Králová zvítězila nad rebelkou Agátou Hanychovou

Lucie se stala v roce 2005 Miss ČR a zároveň také Miss talent, Miss sympatie a Miss nej hlas. Není se čemu divit, Lucie je nejen krásná, ale také chytrá a na první dojem velmi sympatická. Pro zajímavost: v roce 2005 se na postu 2.vícemiss objevila naše známá a nepřehlédnutelná rebelka, dcera Veroniky Žilkové – Agáta Hanychová.

Lucie Králová a její ňadra

V médiích se objevili spekulace, zdali jsou prsa Lucie Králové pravá a nebo zda-li podstoupila nějaký chirurgický zákrok. Zajímá vás, jak to tedy doopravdy je? Sama Lucie na tuto otázku odpovídá: „Opravdu nemám silikony ani jinak upravená prsa. Po narození syna jsem strašně zhubla, ale ňadra mi překvapivě zůstala stejně velká. Až se tomu sama divím."

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies