Sexy Hana Věrná

Titul 2.Vicemiss v prestižní soutěži krásy Miss ČR, získala rodačka z Kudlovic na Zlínsku – Hana Věrná. Přečtěte si více o této sexy modelce a studentce Univerzity Jana Amose Komenského. Samozřejmostí je také bohatá fotogalerie, kterou naleznete ve článku.

Hana Věrná (Foto:Litex)

Ze života této sexy krásky

Hana Věrná se narodila 10. května 1988 v Kudlovicích ve Zlínském kraji. Vystudovala Obchodní akademii v Uherském Hradišti. Mezi záliby této krásky patřila donedávna atletika, s ní ale přestala, jakmile nastoupila na vysokou školu. Má ráda kolečkové brusle, běh, lyžování, posilovnu, tanec, cestování, procházky se psem, jízdu autem a také vaření. V současné době studuje Univerzitu Jana Amose Komenského - obor managment cestovního ruchu. Jejím cílem je stát se úspěšnou manažerkou.

Ambiciózní modelka a sexy vicemiss

V roce 2003 Hanka zvítězila v novinové soutěži Tvář Dobrého dne 2003. Zúčastnila se také soutěže Dívka roku či Miss Reneta 2005. Největší úspěch ji přinesla soutěž Miss ČR, kde v roce 2009 získala titul 2. vicemiss. Vítězkou tohoto ročníku se stala Aneta Vignerová. 175 centimetrů vysoká kráska se může pochlubit mírami 90/66/90, krásnýma modrýma očima a blond vlasy. Hana se řadí mezi vyhledávané české modelky.

Sexy Hana Věrná téměř nahá

Na nahou Hanu Věrnou si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat, již nyní se ale můžeme pokochat její krásou v minimální vrstvě oblečení. Tato kráska propůjčila svou sexy postavu nové kolekci plavek značky Litex. Bezchybné tělo této sexy modelky můžete obdivovat v naší fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, máte smůlu. Hana je v současné době zadaná a užívá si života po boku svého přítele. I když je Hana zadaná, nezoufejte - je mnoho českých modelek, které stále hledají toho pravého. Třeba právě na Vás se usměje štěstí a sbalíte některou z nich.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies