Sexy DJ Lucca

Krásná blondýnka za mixážním pultem na festivalech pravidelně přivádí do varu tisíce lidí. Kdo je DJ Lucca? Čtěte dále a dozvíte se více.

Fotografie DJ Luccy

Hvězdná kariéra doma i v zahraničí

DJ Lucca je známá česká diskžokejka, které si svou hudbou získala tisíce fanoušků. Moc lidí ale nezná její vlastní jméno - Lucie Kvasnicová.

V současné době svou hudbu předvádí nejen u nás, ale i ve světě. Kromě českých festivalů si občas odskočí do Německa, Anglie a jiných zemí. K taneční muzice měla vždy blízko. Na gymnáziu navštěvovala často taneční párty a v roce 1999 na nich začala i hrát.

O rok později se nechala zastupovat agenturou Mersey, ta ji dohazovala velké akce, na kterých získala potřebné zkušenosti a kontakty s jinými slavnými DJ.

Ve světě českou DJku dobře znají

DJ Lucca na rozjezdu své kariéry pracovala také ve slunném Španělsku, kde vystupovala společně s Marcem Carolou či Gaetanem Parisiem. Spolupracovala také s dalšími italskými producenty, kteří jí pomohli dostat se až mezi samotnou diskžokejskou elitu.

V roce 2002 byla DJ Lucca vyhlášena v České republice objevem roku. O rok později se už u nás stala suverénně nejoblíbenější DJkou. Tyto úspěchy a stále narůstající popularita mezi vyznavači techna vedly k dalším projektům ve spolupráci s předními zahraničními DJ.

Například DJ Tiesto si ji v roce 2005 vybral, aby ho doprovázela na jeho turné po střední a východní Evropě.

Postavu udržuje sportem

I přes úspěchy v kariéře zůstává DJ Lucca nohama na zemi. Svou práci má prý ráda, ale kvůli rodině by se jí klidně vzdala. Tato krásná DJka kromě všemožných párty tráví svůj čas také na tenisovém kurtu. Ze sportů ji totiž k srdci přirostl nejvíce právě tenis.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies