Sexy česká rebelská kráska – Helena Zeťová

Rebelská léta má Helena již dávno za sebou, ale pořád je to velmi zajímavá osoba. Po rozpadu skupiny Black Milk se Helena dala na sólovou dráhu, její další album určitě už brzy spatří světlo světa. Věřte, že se máte opravdu na co těšit...

Zpěvačka Helena Zeťová při svém reklamním focení

Mezi celebrity se zařadila jako mladá a neklidná

Helena Zeťová se narodila před 27 lety, tedy 7.11.1980 v krásném beskydském městě - Valašském Meziříčí. V horských oblastech Beskyd prožila celé své dětství. Muzika ji fascinovala už od ranného věku a v momentě, kdy dovršila 15-ti let, odešla z domova a začala se věnovat své životní lásce, hudbě.

 

Do roku 1998 koncertovala s rockovou kapelou. Po této zkušenosti se vydala Helena do ciziny, konkrétně do Španělska a na ostrov Lanzarote, kde se chytla jedné americké kapely. Do Čech se vrátila po několika letech - původně jen na 1 týden, aby natočila tehdy známý pořad DO-RE-MI. Nakonec už zde ke spokojenosti svých fanoušků zůstala.

Vzestup a pád – sexy ženy v Black Milk

V Čechách se Helena proslavila hlavně po boku Terezy Černochové a Terezy Kerndlové. S nimi utvořila trio známé pod názvem Black Milk. Poprvé se tyto tři dívky spolu představily právě na natáčení pořadu Doremi.

 

První jejich album na sebe nenechalo dlouho čekat, v roce 2002 bylo na světě. Singl "Modrej dým" z tohoto alba zněl v hlavě skoro každému a stal se hitem doslova přes noc. Helena byla vždycky považována za naprostý živel. Jak tahle skupina rychle vznikla, tak také zanikla. V roce 2005 se Black Milk rozpadly.

Rebelka už dávno nejsem, tvrdí o sobě Zeťová

Helena má za sebou spoustu výstřelků jak v osobním, tak i v profesionální životě. Mimo jiné nafotila erotické fotky, ale to dnes dělá skoro každý. Sama o sobě tvrdí, že rebelka už dávno není, jestli vůbec někdy byla. Spíše to z ní, podle jejích slov, udělali novináři.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Helen Swedin - sexy manželka Luise Figa

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková...

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies