Sexy Anna Polívková

Anna Polívková je dcerou slavného komika Bolka Polívky a herečky Evelýny Steimarové. Přečtěte si o této sexy krásce se sarkastickým smyslem pro humor více informací.

Česká herečka Anna Polívková na své propagační fotografii

Ze života Anny Polívkové

Anna Polívková se narodila 24. března 1979. Je dcerou známého herce Bolka Polívky, po kterém zdědila výšku, velký špičatý nos, dlouhé prsty a také sarkastický smysl pro humor. Její matkou je známá herečka -  Evelýna Steimarová. Vystudovala Pražskou konzervatoř, katedru nonverbálního divadla HAMU v Praze a Mezinárodní školu pohybového divadla Jacqua Lecoqa v Paříži.

Nadějná herečka, aneb komedie Účastnici zájezdu vede

Anna se proslavila hned v několika filmech. V roce 1999 si zahrála dívku z tanečních ve filmu Návrat idiota a působila v televizním seriálu Hotel Herbich. Po delší přestávce se objevila ve filmu Bolero. O rok později, přesněji v roce 2005 jsme Annu mohli vidět v televizních seriálech Na stojáka a Ordinace v růžové zahradě. Objevila se také ve filmu Restart, kde ztvárnila roli Marie. Rolí, která Annu nejvíce proslavila, ztvárnila ve filmu Účastníci zájezdu.

V roce 2008 jsme mohli tuto sexy krásku shlédnout ve filmu Květy sakury, Vy nám taky šéfe! a v oblíbeném televizním seriálu Soukromé pasti. V současné době Anna opět hraje v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnila doktorku Hermanovou.

Pro zajímavost:

Spolu s otcem Bolkem Polívkou moderovala galavečer předávání cen Český lev 2008.

Toulky Evropou s klaunským představením Skok kachny

Tato sexy kráska se může pochlubit také tím, že procestovala Evropu s klaunským pouličním představením Skok kachny a Kanadu se Sabooge Theater Company.

Pro zajímavost:

Nastudovala představení Vagina monology v Nosticově divadýlku pod Čertovkou.

Ze soukromí

Pánové, pokud byste měli o Annu Polívkovou zájem, máte smůlu. Ta je v současné době šťastně zamilovaná a vypadá to, že ještě dlouho bude. Hold, mít za tchána slavného Bolka Polívku se nepodaří jen tak někomu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies