Sexuální mýty a omyly

Na to, že děcka nenosí žádné ptactvo, ale musíme se vynasnažit sami, lidstvo už přišlo. Ale v oblasti sexu se pořád zuby nehty drží bludy, které máme od svých rodičů, ti zase od těch svých, a tak bychom mohli pokračovat až k Adamovi. Proto se pouštíme do sexuální osvěty, která konečně tyhle bludy vymete tam, kam patří – na smetiště mýtů a polopravd!

Fotografie páru, který leží na červeném prostěradle a před posteli jsou pohozeny tenisky

Chlapi myslí furt na to jedno

Lidová slovesnost si vybájila chlapa – nadsamce, který má v hlavě místo mozku penis. A tím taky v podstatě myslí. Ne že by to tak v určitých případech nebylo, někdy jsou chvilky a situace, kdy se ukáže, že šéfem je tu vlastně ON a mozek to naprosto zabalí… No, nebudeme to rozmazávat, následky takového počínání asi znáte a co si budeme povídat, když se mozek zmátoří, tak se často nestačí divit, co jste to zase vy dva vymamlasili. Ale v obecné rovině většina chlapů pomyslí na sex několikrát za den, 67 % několikrát týdně nebo měsíčně a 14 % méně než jednou za měsíc. Takže informace, že chlap myslí na sex jednou za 7 vteřin, je asi tak pravdivá, jako že si ženská pětkrát za den vzpomene, že má v autě vyměnit olej.

Používám kondom, nemůžu nic chytnout

Ale můžete. Kondom je fajn, ale není dokonalý. Třeba takový virus herpes simplex se vám vysměje přímo do koulí. A to z toho důvodu, že herpes se může vyskytovat na místě kondomem nechráněném. Totéž platí o lidském papilomaviru, muňkách nebo luetickém vředu.

Sperma je dobré na pleť a bohaté na kalorie

To, co vycákáte, je z velké části voda + vitamin C, sodík, hořčík, draslík, vápník, zinek, citrát, chloridy, bílkoviny a fruktóza. Té je ale tak mizivé množství, že vaše dávka má asi jen 5 až 7 kalorií. Tím nezasytíte ani hobita. Účinek spermatu na pleť není zatím prozkoumaný, kosmetické firmy zatím zcela ignorují potenciál, který se v této surovině ukrývá. Před partnerkou kvalitu spermatu radši moc neventilujte – co kdyby si chtěla dát zábal na celé tělo?

Podle nosa poznáš kosa

(Nebo podle velikosti chodidla). Taky znejistíte, kdy do vaší společnosti zavítá nosáč s frňákem, za který by se nemusel stydět ani Cyrano z Bergeracu? Máme pro vás radostnou zprávu – na téhle fámě není ani zrnko pravdy. Má to asi stejnou logiku, jako že barvu ženských pubických chloupků poznáte podle barvy její kabelky. Ostatně i sám Cyrano říká „velký nos velkého ducha značí“ – o penisu ani slovo.

Černošky jsou náruživější

Možná snaživější. Zvlášť když balí bělocha, což v jejich očích znamená boháč. A z toho může něco kápnout. Takže proč nepřidat trochu toho vrnění, kvílení a hekání? A pokud má vaše černá tygřice obřízku, tzn. minimálně ufiknutý klitoris, tak se musíte hodně snažit, abyste ji vůbec přivedl k orgasmu.

Chlapi chtějí víc sexu než ženské

Jak kteří chlapi a jak které ženské… Obecně to platí, ale třeba právě u vás je to naopak. Většinou se chlapi stylizují do role sexuálních nenasytných mašin, ve skutečnosti je často musí jejich drahá polovička do postele dokopat, aby se konečně jednou za měsíc něco dělo. Respektujte ale jedno pravidlo: frekvence sexu by se mělo přizpůsobit tomu míň náruživému.

Ženské nemají rády porno

Abyste se nedivili. Spousta z nich se na sex na ve filmu ráda podívá, ale nesmí to být ve stylu zvonek u dveří - rozepnutí poklopce - povalení na záda - třívteřinový orál – zásun - ejakulace. Taky si u sexu rády poslechnou pěkné čuňárničky, klidně vypusťte pipinky a kozénky a nahraďte je peprnějšími výrazy.

Sex v manželství nestojí za nic

Na začátku to ještě jde, ale pravda je, že po 20 společných letech těžko můžete čekat každodenní výbuchy vášně. Na druhou stranu přiznejte si, že dokonalá a dlouholetá znalost partnerky má taky něco do sebe. Prostě víte, jak si vzájemně udělat dobře – ona ví, že vás rajcuje, když na sebe hodí stejnokroj pionýrky a podkolenky, vy ji zas přivodíte orgastickou smršť lechtáním pod levým kolenem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies