Sexuální fantazie žen - aneb po čem ženy touží?

Každá žena je svým způsobem jiná, ale všechny mají své tajné sny a představy. Ale bohužel se většina žen za své erotické fantazie stydí. Bojí se s nimi vyjít na světlo. Většina si myslí, že je za to snad odsoudíte. Ale nutno dodat, že nechtějí všechny své fantazie reálně uskutečnit.

Obrázek ženy ve slušivém outfitu školačky

 

Je důležité si uvědomit, že žádná erotická fantazie není nevěra a ani úchylka. Je to jen erotický stimul, který vás pomáhá nažhavit. Nejvíce nás lákají věci, které jsou zakázané či ve společnosti brány jako zvrhlosti. “Zakázané ovoce chutná nejlépe”. Každý toto rčení zná. A je to pravda. Vždyť v dnešní době děláme věci, které se kdysi považovali za “tabu”. Prostě jsme více otevření v oblasti sexu a erotiky. Je to taková osvěta. Toužíme po nepoznaném. Chceme zjistit jak to chutná. Tyto představy nám poskytnou pouze psychickou pestrost a neničíme hranice monogamie.

 

Nejčastější sexuální fantazie

 

  • Dominantní fantazie

 

Tady je žena v hlavní roli a touží po tom, aby se její partner (vy) zcela poddal. Chce se cítit žádaná, obdivovaná a sexy. vzrušuje ji, když se jí naplno věnujete, a své potěšení odkládáte na později. Nebojte se! I vy se pak dostanete na řadu. Ale ona touží být hvězdou téhle show, kde vy jste buď divákem či muž, který udělá přesně to, co řekne či přikáže.

 

Nejvíce žena touží po tom, aby byla dominantní (domina) nebo by vám chtěla předvést luxusní striptýz. Pokud chce být dominou, chce vám vládnout a hrát si s vámi. Vzrušuje ji, když po ní toužíte a když škemráte o její pozornost. Striptýz je v podstatě obdobou hry na dominu a otroka, ale tady se jí nesmíte dotknout. Jen pokud ona sama bude chtít. Ráda vás napíná a dráždí. A je to výhodné i pro vás. Odkládáním můžete dosáhnout intenzivnějšího vyvrcholení.

 

  • Submisivní fantazie

 

Opakem dominance je její submisivita. Některé ženy zbožňují, když jsou vydány na milost a nemilost. Vzrušuje je myšlenka, že jsou znásilňované jedním či více muži. Prostě si ji vezmou a nikdo se jí neptá, co chce. Výsledkem je zuřivé strhání oblečení a následná rychlovka. Podobnou fantazií je role nevinné školačky. Svádí vás a pak dělá drahoty. Naplácejte jí a buďte jejím učitelem.

 

  • Ostatní druhy fantazií

 

Samozřejmě tu patří častá představa a pokud se spolu partneři dohodnou, tak je to výhodou pro oba. Jedná se o trojku. Ve většině případů se k páru přidává další žena. Ženy tím uspokojí najednou dvě fantazie - trojku a lesbickou zkušenost. Některé ženy touží po něžném pohlaví, chtějí se více mazlit a hladit, což není zrovna častou výsadou u vás - mužů. Fantazie, kde prožijí sex s cizincem či s celebritou, není nic neobvyklého. Při skupinovém sexu, který se odehrává na swingers party, už platí pravidlo “vše dovoleno”.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies