Sex v nesnesitelném vedru nemusí být utrpení

Nechcete se k sobě lepit a smažit se ve vlastní šťávě? Rádi byste si zařádili, ale nevíte, jak uniknout tomu vedru? Zkusíme vám poradit.

Sex v nesnesitelném vedru nemusí být utrpení

 

Alkoholu byste se měli v horkých letních dnech raději vyhnout. Je to zabiják sexu a nejčastěji za to může pivo. Pokud si později chcete zašukat, nedávejte si nic těžkého k obědu. Také si vybírejte takové pozice, ve kterých se s partnerkou nebudete moc dotýkat. Jestli u sexu nechcete umřít na přehřátí, raději si to trochu naplánujte.

 

Popřemýšlejte nad prostředím, kde se má ona radostná “akce” konat. Tedy přesněji nad materiálem. Určitě byste se měli vyhnout umělým materiálům - potah gauče, koberec. Jinak se budete potit ještě víc. Jestli se chcete milovat v přírodě, protože doufáte, že vás bude alespoň ovívat lehký větřík, nezapomeňte, že vás může otravovat i vlezlý hmyz.

 

V písku na pláži to také není ideální, protože se na vás v mžiku přilepí a jakmile se vaše těla začnou o sebe třít, bude vás to nepříjemně až bolestivě škrábat. Ani sex na rozžhavených plastových lehátkách není dobrý nápad. Některé materiály jsou naopak více než vhodné pro sex v horkých dnech. Samozřejmě vám můžeme doporučit sex ve vaně či sprše, ale dlažba v kuchyni vás také příjemně zchladí.

 

A když už není zbytí, dejte si pod sebe nějaký měkký a savý materiál - ručník či bavlněné povlečení. Klasický misionář asi nebude tou nejvhodnější polohou. Ani pozice na koníčka může být špatnou volbou, protože po chvilce toho rajtování to může klouzat.

 

Několik tipů na závěr

 

  • Kostky ledu jsou v létě ideální pomůckou pro sexuální hrátky. Zchlaďte se s partnerkou, přejíždějte po její kůži kostkou ledu, dokud se úplně neroztopí. Abyste se ochladil i vy, můžete si ji vložit do úst a takhle s ní jezdit po jejím těle.
  • K sexu můžete přizvat i lahodnou zmrzlinu, kterou si můžete navzájem slízávat z těla.
  • Sex je příjemnou sportovní aktivitou, proto byste neměli zapomínat na pitný režim. Dokonale vás osvěží ovocný koktejl, frapé, perfektně vychlazený čaj nebo citronáda.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies