Sex na jednu noc? Fantazii se meze nekladou!

Toužíte po krátkodobé sexuální známosti? Vyzkoušejte sex na jednu noc!

svůdná žena

Nezapomeňte, že i sex na jednu noc má svá pravidla. Chcete-li si takový sex užít bez výčitek, musíte se správně naladit a sex brát jako nezávaznou hru a vyvrcholení večerního flirtu. Ráno by totiž mohly přijít úvahy, jestli jste konali správně a zda to mělo opravdu zajít tak daleko. Mějte proto otevřenou mysl a jasno v tom, co provádíte.

Odvažte se!

Popusťte uzdu fantazii a využijte situace, kdy se můžete stát někým jiným a nebo vyzkoušet něco, po čem už dlouho toužíte. Pokud jde o sex na jednu noc, nejsou zde stanovena žádná omezení, mělo by jít pouze o vzrušující zážitek, bez výčitek nebo dokonce zklamání.

Bez závazků

Dejte si pozor, aby jste se do něčeho nezamotali a včas si ujasněte, že jde oběma pouze o sex na jednu noc. Měli byste si být jistí, že nechcete, aby se situace vyvinula jinak. Mohlo by se to tím celé pokazit a oba byste si odnesli nepříjemný pocit trapnosti.

Chraňte se!

Bezpečnost by měla být na prvním místě, zvlášť pokud jde o sex na jednu noc a tak se vybavte kondomy. Ani s alkoholem to nepřehánějte. Může vás sice příjemně naladit a dodat odvahu, ale když to přeženete, riskujete potíže. Sex si neužijete a můžete se také ztrapnit.

Když příjde ráno...

Zapomeňte na romantickou snídani do postele nebo "zavoláme si", pokud to doopravdy nemáte v plánu. Milenci, kteří spolu stráví noc, se obvykle chtějí rozloučit, co nejdříve je to možné. Ideální je, když zmizíte ještě před rozbřeskem a vyhnete se ranním rozpačitým pohledům. Pokud se rozhodnete zmizet, telefonní číslo určitě nenechávejte, ale slušností je napsat alespoň krátký vzkaz a poté nenápadně odejít.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 4 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies