Sex na jednu noc

Sex na jednu noc může být čas od času fajn, ale nezapomínejte, že i ten má svá pravidla. Jak si to správně užít a přitom nic neriskovat? Tady je pár tipů, které se budou hodit!


 

Snímek zobrazující sexuální polohu

Kam za sexem

Sex na jednu noc není výsada mužů, často ho vyhledávají i ženy, které jednoduše nemají na trvalejší vztah čas nebo se prostě nechtějí vázat. Takových je spousta, neočekávají, nic si od prožité noci neslibují a chtějí si jen užít. U podobných žen má muž z poloviny vyhráno, kde ale takové najít?

Nejlépe je vyrazit do baru, kde je vysoká pravděpodobnost výskytu stejně založených žen. Nikdy sice nevíte dopředu, co má vlastně dotyčná v plánu, jemné naznačení ale ujasní celou situaci pro oba dva.

Kde to bude nejlepší?

Je lapena a teď už stačí vybrat místo, kde se celá věc odehraje. Je lepší váš byt nebo její? Obojí má své výhody. Doma se budete vy cítit sebejistěji, nicméně tu pořád visí nepříjemná otázka, jak ji co nejopatrněji vypakovat? Přeci jen jí neznáte a netušíte, jestli vám neztropí scénu. Pokud ona uvažuje úplně stejně a tudíž se neshodnete, pak je tu jediné řešení, a sice hotelový pokoj. I když není zadarmo, je to způsob, jak se vyhnout komplikacím.

Chraňte se

Může to znít jako tisíckrát ohrané klišé, ale není nad ochranu vlastního těla. Nejen, že si nemůžete být jisti, zda vaše jednonoční vyvolená užívá antikoncepci a tudíž je chráněna před početím, riziko číhá i v onemocnění, které pouhým okem nespatříte. Zeptat se je také jedna možnost, jak zjistit, jestli je po zdravotní stránce v pořádku, ale 100% jistotu nikdy mít nebudete. Bez kondomu zkrátka do sexu na jednu noc nechoďte.

Zjistěte si to předem

Pro někoho může být povídání před sexem zbytečnou a nudnou záležitostí, je to ale jakési opatření před trapasem, který při sexu může nastat. Svůj protějšek neznáte a nevíte, co se smí a co už ne. Máte-li nějakou pikantní libůstku, řekněte jí o tom dopředu. To samé můžete vyžadovat od ní. Sehrajte se, jen tak si oba užijete skvělý sex.

Kamarád – taky rád?

Sex na jednu noc s kamarádkou? Kamarádky jsou od toho, abyste se s ní kamarádili. Je to člověk, kterému se svěřujete a sdílíte zcela jinou intimitu, než je ta fyzická. Když do svého „vztahu“ zahrnete sex byť na jednu jedinou noc, s kamarádstvím je konec. Také můžete počítat s tím, že po takovém zážitku se do vás zamiluje nebo vy do ní. Risknete to?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.6 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies