Sex je nejen adrenalin, ale i risk

Sex může být mnohdy adrenalinovější než třeba takový bungee jumping. I riziko je podobné – když v obou případech selže guma, tak v tom holt lítáte… A hrozí i jiná, ještě drsnější nebezpečí. Že horšího už nic být nemůže? Tak čtěte!

Fotografie ženy v podvazcích, v červeném saku a se střelnou zbraní v ruce

Pojistěte sebe…

Když se řekne zranění, tak si vybavíte vymknutý kotník, naražený loket, natažený sval, popáleniny… No a právě tohle všechno a ještě víc hrozí při vášnivé souloži. Britský deník Daily Telegraph uveřejnil výsledky výzkumu, podle něhož si při sexu nejčastěji natáhnete sval (pro méně zdatné v anatomii – ne, penis opravdu není sval), zraníte záda a popálíte se o koberec. O největší malér si koledujete při souložení na gauči, na schodech a v autě. Gauč sice vypadá neškodně, ale je záludný z toho důvodu, že v jeho dosahu bývá často nádobí, hlavně skleničky a talířky.

… a domácnost

Vyplatí se to. Podle zmíněného výzkumu čtyři z deseti lidí při sexu poničí zařízení domácnosti. Nejčastěji to odnese rám postele, skleničky a obrazy. Cynici tvrdí, že při sexu se nejčastěji zničí manželství – když se dělá blbě.

Nárazový sex

Pokud se v sexu snažíte o víkendu dohnat, co jste přes týden nestihli, může to odnést vaše partnerka. Konkrétně se v pochvě objeví nepříjemné štípaní a pálení vyvolané mechanickými oděrkami. To může vést až ke kvasinkové mykóze a k jejímu přeléčení – a to u obou. Závěr je jasný – minimálně další víkend si ani nevrznete. Přitom stačí málo, používat lubrikanty a upřednostnit kvalitu před kvantitou.

Sejdeme se na kožním

Že se dá při souloži ledacos chytit, to se všeobecně ví. A je z čeho vybírat: syfilis, kapavka, chlamydiové infekce (nemoci způsobené bakteriemi), herpes, HIV, lidský papilomavirus či hepatitida (tady zas útočí viry). A v téhle konkurenci blednou i paraziti, jako je veš muňka (stará známá „filcka“) nebo plísně (ano, i to může být postelový suvenýr). Nemá cenu vám vykládat o důležitosti kondomu. Ale ani ten vás před všemi vyjmenovanými svinstvy neochrání. Chcete-li mít stoprocentní jistotu, že se nenakazíte, řešením je sexuální abstinence a oboustranná partnerská věrnost. Ale aby to neznělo jak rady z filmů pro pamětníky – ještě je tu virtuální sex.

Rizikový orál

Ani orálu se už nedá věřit. Američtí experti se domnívají, že jeho obliba a vyšší promiskuita stojí za nárůstem případů rakoviny úst a krku, protože během něj dochází k přenosu lidského papilomaviru (HPV), který je hlavním spouštěčem těchto typů rakoviny. Jisté je, že počet případů rakoviny krčních mandlí a kořene jazyka se u lidí s HPV infekcí za poslední desetiletí zvýšil.

Musím ti něco říct…

A je to tady. Po téhle větě se vám normálně zatmí před očima, protože tušíte, která bije. Taky že jo - je v tom. A vy máte být údajný otec. No, pánové, tady už kope každý za sebe. Zní to tvrdě, ale my jsme vám u toho nesvítili… Ale abychom vám poskytli morální podporu: co je horší – mimino, nebo AIDS? No tak vidíte. A situace hned vypadá veseleji, že, tatínku?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies