Scuba-Doo aneb dovolená pod mořem

Pokud se chystáte na dovolenou do přímořského letoviska, vyzkoušejte si Scuba-Doo. Že nevíte, co to je? To se dozvíte v následujícím článku a vsaďte se, že se s touto skvělou novinkou budete toužit seznámit osobně…
Fotografie podmořské ryby

Scuba-Doo – podvodní skútr

Originální vynález Scuba-Doo se začal vyrábět teprve před nedávnem, a už nyní se mohou provozovatelé letovisek přetrhnout, aby pro sebe také jeden ukořistili. Scuba-Doo je totiž podvodní skútr, který nabízí mnoho možností využití.

Jak vypadá Scuba-Doo

Scuba-Doo je vzhledově srovnatelný s vodním skútrem, až na to, že v přední části má kyslíkovou bombu, která vás pod hladinou zásobuje vzduchem. V horní části je umístěna „vzduchová helma“ s průhledným sklem, do které strčíte hlavu a můžete bez starostí okukovat podmořský svět.

 

Scuba-Doo se dokáže potopit až do hloubky deseti metrů a záleží jen na vás, jestli se chcete potápět u pobřeží až na dno, nebo si zajet do větší hloubky a obklopeni vodou sledovat rozmanité mořské živočichy.

 

Baterie vydrží necelé dvě hodiny, ale tak dlouho vás na Scuba-Doo ani nenechají. Ve chvíli, kdy se budete oddávat krásám mořských hlubin, na pláži za vámi bude už pěkně dlouhá fronta dalších nadšenců. Tak moc je Scuba-Doo vyhledávaný.

Scuba-Doo – kde ho už mají?

O pronájem Scuba-Doo mají zájem především v letoviscích, kde je krásné a průzračné moře, které turistům nabízí opravdu zajímavou podívanou.

Kolik stojí atrakce Scuba-Doo?

Necelých dvacet minut na Scuba-Doo vás vyjde téměř na tři tisíce korun – což je srovnatelné s bungee jumpingem. Přesto zájem o vyjížďky na Scuba-Doo neutuchá, právě naopak. Za několik let se s touto atrakcí setkáme na všech místech cestovního ruchu, kde je pěkné moře.

 

Digitální vysílání - co přinese divákovi

Gril napájený přes USB

Segway - jak vyřešit městskou dopravu?

Ochrana před nebezpečím z internetu 2.díl

Ochrana před nebezpečím z internetu 1.díl

Fotografování mobilním telefonem

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies