Saw 3 – krvavé hry pokračují

Pokud máte slabý žaludek, na třetí díl hororového snímku Saw raději nechoďte. Oběti jsou ještě zohavenější, scény šokují neuvěřitelným způsobem. Rekordní porce křiku, krve a bolesti, to vše nabízí Saw 3.

Fotografie propagující americký film Saw

O čem film Saw 3 je

Téma třetího dílu Saw je stejné jako u dvou předchozích: lidé, kteří se chtějí dostat ze zajetí musí projít krutými zkouškami. Vrah nutí své oběti bojovat o život hraním mimořádně nechutných a morbidních her. Duch, v jakém se film nese, jasně vystihuje slogan: „Kolik krve byste prolili, abyste zůstali naživu?“

Další na seznamu vyvolených obětí se stane doktorka Lynn Denlon. Jednou po noční službě v nemocnici je unesena a odvedena do opuštěného skladiště, kde čeká vrah - Jigsaw. Doktorka má za úkol udržet nemocného vraha naživu, dokud se Jeffovi nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby svou hru nemohl dohrát..

Herci a tvůrci filmu Saw 3

Roli doktorky Lynn Denlon přijala herečka Bar Soomekh, roli Jeffa Argus MacFayden. Vraha, Johna Kramera, který si říká Jigsaw se opět ujal Tobin Bell. Režie snímku se chopila autorská dvojice Darren Lynn Bousman a Leigh Whannell..

Úspěšnost třetího dílu hororového trháku Saw

V Americe důmyslně naplánovali premiéru třetího dílu hororové série Saw na Halloween. Snímek se stal okamžitě nejnavštěvovanějším, jen během jediného víkendu vydělal více než 34 milionu dolarů. Úspěšnost daleko přesáhla předchozí díly hororu. U nás film běží již od 28. prosince 2006.

Saw 3 - diváci omdlévají

Úspěšnost hororového trháku Saw 3 má však i druhou stranu mince. Ohromná porce násilí vyvolala řadu kritických reakcí. Lidé v kinech doslova omdlévají. Dva diváci již díky snímku skončili v nemocnici. Saw 3 je určen jen pro silné. A pro ty již nyní tvůrci střádají plány na další díl...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies