Samsung Serene – netradiční luxusní telefon

Hledáte mobilní raritu? Něco, co nikdo nemá? Jste fajnšmejkři, nebo prostě jen hledáte neotřelý dárek pro svou drahou polovičku? Připravte platební karty, našli jste! Samsung Serene byl vytvořen ve spolupráci s Bang & Olufsen, takže se máte na co těši

Fotografie mobilu Samsung Serene

Samsung Serene - ještě jste ho neviděli?

Není divu. Tento telefon se u nás ještě oficiálně neprodává. Dokonce i recenze v odborném tisku je plánována až na červen 2006.

Samsung Serene - co od něj mám čekat?

Jde o úplně nový telefon, který byl vytvořen ve spolupráci Samsungu a společnosti Bang & Olufsen. Ta se specializuje na luxusní výrobky, takže je jasné, co přijde. Dámy, chytněte se svých partnerů, manželů a milenců. Pánové, držte si peněžnky a kreditní karty při těle. Tenhle velmi netradiční krasavec vás nevyjde levně. Ale co bychom neudělali pro trochu odlišení a ohníčky radosti v očích své lásky?

Bang & Olufsen a Samsung Serene

Společnost Bang & Olufsen nespolupracuje s výrobcem mobilních telefonů poprvé. Poté, co vytvořila několik společných dílek s Nokií se po ní ovšem slehla zem. A teď je nazpět a návrháři nám ukazují, co umí. A že toho umi hodně dokazuje netradiční tvar, ovládání, vysoce kvalitní diplej či otevírání véčkového telefonu pomocí motorku.

 

Samsung Serene – jak nám ho Bang & Olufsen vybavili?

Co říci o naší krásné Siréně? Telefon je poměrně strohý, což mu ovšem neubírá na kráse. Touto cestou jde společnost Bang & Olufsen už od svých počátků. Koncept telefonu je orientován čistě na komunikaci. Telefon sice podporuje veškeré tradiční funkce včetně sms, mms, má fotoaparát a nádherný displej, ale třeba hry úplně chybí. Ale kdo je u takového telefonu koneckonců potřebuje?

 

 

Samsung Serene – stručný popis produktu Bang & Olufsen

 

Samsung Serene – tvar a styl telefonu

Telefon se skládá ze dvou véčkových částí, které jsou spojeny hliníkovým čepem. V tom je umístěn motorek, takže telefonu stačí naznačit pohyb k otevření či zavření a zbytek už vykoná sám a to téměř v úplné tichosti!

Samsung Serene – klávesnice telefonu

Jedna polovina telefonu obsahuje kruhovou klávesnici a tlačítko na potvrzení a pohyb uvnitř menu – to funguje podobně jako u iPodu. Tam je ovšem tlačítko pouze dotekové. Tady ho reálně tisknete. Zajímavá změna, rozhodně k lepšímu.

Samsung Serene – displej telefonu

Druhá polovina dipleje obsahuje obrazovku s tekutých krystalů. Ta se vám v nabídce sice zobrazuje pouze v několika základních barvách a působí velmi zastarale, ale najeďte na fotky a ona vám ukáže, co umí.

Samsung Serene – uchopení telefonu

Jednou z dalších zvláštností je, že když telefon uchopíte do ruky, tak displej je dole, zatímco klávesnice nahoře. Pokud by vám to nevyhovovalo, je možno zobrazování displeje obrátit, takže ho můžete uchopit i standartně.

Samsung Serene – přenos zvuku

Telefon by měl podporovat naprosto skvělý přenos zvuku a vzhledem k jeho šířce můžete mluvit potichu a neuslyší vás ani človíček vedle vás.

Samsung Serene – nabíječka

Za zmínku stojí rovněž nabíječka, která je vložena do hliníkového stojanu, dlouhého přibližně dvacet centimetrů, trojúhelníkového profilu Když si kupujete luxusní telefon, tak ho přece nebudete jen tak pokládat na stůl a připojovat k němu „pouhý” kabel.

Samsung Serene – technické údaje

 

Rozměry 64,7 × 69,7 × 23,9 mm
Hmotnost 115 g
Baterie Li-Ion 800 mAh
Max. doba hovoru 3,5 hodiny
Max. doba pohotovosti 225 hodin
Displej aktivní TFT
256 tisíc barev
rozlišení 320 × 240 pixelů
velikost 43 × 32 mm
Frekvence GSM 900/1800/1900 MHz
Uživatelská paměť 31 MB
Fotoaparát VGA 0.3 Megapixelů
GPRS Ano
Bluetooth Ano
Infraport Ne
Multimediální zprávy Ano
Java Ne
Slot na pěměťové karty Ne
Podpora pro datový kabel Ano
Emailový klient Ano
MP3 přehrávač Ne
Rádio Ne
Přehrávač videa Ne
Polyfonní vyzvánění Ano, 64 hlasů
Přibližná cena 1000 Euro (30 000 Kč)

 

 

Samsung Serene - proč koupit?

 

  • Absolutní rarita
  • Zajímavý a neotřelý desing
  • Dárek pro přítelkyni
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies