Roming - bláznivá česká road-movie

Po velmi úspěšné komedii režiséra Jiřího Vejdělka Účastníci zájezdu, vrhne do kin road–movie Roming. Film pojednává o cestě tří romů z Čech na Slovensko a věřte, že o hlášky a zajímavé zápletky určitě nouze nebude.
Fotografie z českého filmu Roming

Popis filmu Roming

Roman, kterého hraje Marián Labuda, dal před léty kamarádovi slib, že až budou jejich děti dospělé, ožení se Romanův syn Jura s jeho dcerou. Cesty rodin se však rozešly, ale po letech přichází dopis – nevěsta je plnoletá a je tedy třeba naplnit dávný slib.


Problém je v tom, že Jura studuje vysokou školu, chodí s krásnou blondýnkou a ženit se prostě nechce a už vůbec ne s holkou odkudsi ze slovenské vesničky, kde v životě nebyl. Roman ale neustále naléhá, až jeho syn nakonec souhlasí, že se pojede na nevěstu podívat.


Výprava, které velí Romanův svérázný kamarád Stano v podání Bolka Polívky se stane nepřetržitým sledem bláznivých situací, často s komicko-katastrofickým nádechem. Stano je totiž věčný tulák a dobrodruh.


Na cestě na Slovensko tak přátelé zažijí řadu komických příhod i dojemných situací, aby nakonec našli cestu především k sobě.

Film Roming ve zkratce

Délka filmu: 105 min.
Žánr: komedie/road-movie
Režie: Jiří Vejdělek
Scénář: Marek Epstein
Hrají: Bolek Polívka, Marián Labuda, Oldřich Vlach, Vítězslav Holub, Vladimír Javorský, Jean Constantin, Corina Moise, Eva Leinweberová,
Vyrobeno: Česká republika, 2007

Premiéra filmu Roming

31. května 2007

Tipy pro filmové nadšence

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies