Roleplay neboli hraní rolí

Jedná se o sexuální praktiku, ve které jde o předstírání různých postav, scén, ale i zvířat a podobně. Účastníky to nějakým způsobem vzrušuje a buď je to jen součástí předehry nebo je hra samotným sexuálním aktem, který je zakončen vyvrcholením. Mezi ty nejčastější fantazie patří návštěva u doktora, opravář v domácnosti či aférka sekretářky se šéfem. Jsou ale mnohem bizarnější role, o kterých si nyní povíme víc.

Ageplay - hra s věkem

 

Hraní rolí patří i mezi BDSM praktiky, které obsahují mnoho erotických technik. Jde o vztahy submisivně-dominantní jinak také vztahy, ve kterých je jeden z partnerů podřízený a druhý ten nadřazený. V těchto vztazích jde o ponížení, zkoumání mezí, omezení pohybu či smyslů, ale také jsou v nich různé úrovně fyzické násilí až k sadismu. Cílem těchto technik není partnerovi ublížit, ale jde v nich o společné zvýšení sexuálního prožitku.

 

Nejprve byste si ale měli zapamatovat, že pokud se rozhodnete pro splnění nějaké té vaší představy, vždy si s partnerkou určete safeword (bezpečné slovo), které hru okamžitě ukončí. Slovo “ne” nebo “stop” by to ale být nemělo, protože ho možná použijete, ale bude to jen součástí vaší hry jako způsob zvýšení neposlušnosti.

 

Ageplay (hra s věkem)

 

V této hře, jak už jste si možná domysleli, jde o to, že jeden z partnerů se vžívá do role dítěte - nemluvněte, školáka či adolescenta. Ten druhý se zase ocitá v roli učitele, rodiče nebo lékaře. Submisivní partner většinou toho dominantního provokuje. Zlobí ho jako neposlušné dítko, které si nezasluhuje nic jiného než potrestat.

 

Pro submisivního partnera je lákavé především to, že se vzdává zodpovědnosti a dovoluje dominantnímu partnerovi, aby plně převzal kontrolu nad ním i nad celou situací. V tomto typu hrátek se praktikuje spanking (erotický výprask), krmení z láhve, oblékání plenek, použití dudlíku (jako roubík), ponižující lékařská vyšetření a mnoho dalších aktivit.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies