Rihanna a její Man Down

Ještě nedávno brunetka, o které nic moc skandálního, mimo bitku s expřítelem Chrisem Brownem psáno nebylo. Ale obarvila svou hřívu na pěkně ďábelskou barvičku a s tím přišlo i pár zajímavých věcí.

Žena zachycena v kleče a ve spodním prádle

Líbačka s Britney I (hollywoodgossip.com)

Hezká podívaná se naskytla na koncertě, kde před zraky mnoha lidí proběhla slušná líbačka s Britney Spears. Obě zpěvačky v sexy kožených oblečcích. To by se pánům mohlo líbit. Tak alepsoň malá ochutnávka v podobě fotky, když jste neměli to štěstí být na místě s holkama. Rihanna asi chtěla ukázat Madoně, že už patří do starého železa.

No a teď je všude diskutován skandál s novým videoklipem k písničce Man Down. Pár amerických aktivistů dokonce požaduje, aby byl videoklip zakázán. A proč Protože, Rihanna ve videoklipu chladnokrevně oddělá týpka. Střelí ho přímo do hlavy, když prochází mezi lidmi. Před tím ji znásilnil, tak asi si to zasloužil.
Možná má videoklip co dočinění právě s jejím exmilencem Chrisem Brownem. Že by mu tím chtěla Rihanna něco naznačit No Chrisi Browne být tebou, mám oči na stopkách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies