Rebelka Rachel Bilson

Krásnou herečku Rachel Bilson znají televizní diváci zejména z amerického televizního seriálu Orange County. Její sexy fotky a ještě mnohem více naleznete v našem dnešním článku.

Herečka Rachel Bilson na své propagační fotografii

Mladá, krásná a talentovaná herečka

Krásná brunetka, celým jménem Rachel Jade Bilson, se narodila 25. Srpna 1981 v Los Angeles. Už jako malá využívala na svých blízkých své herecké nadání. Svého bratra a rodiče dokázala přemluvit, k čemu jen chtěla. Ti ji ale neúnavně podporovali v její herecké kariéře a to již brzo přineslo své ovoce. Ve svých sedmi letech se poprvé objevila ve filmu. Vždy měla to nejlepší herecké vzdělání, aby taky ne, když otec režíroval a matka byla herečka.

Filmy, erotické fotky a úspěchy sexy Rachel Bilson

Další herecké zkušenosti získala v seriálech Buffy, přemožitelka upírů nebo That 70’s show. Co Rachel Bilson proslavilo nejvíce? Každý její fanda odpoví jen dvěma písmeny: O.C. V tomto veleúspěšném americkém seriálu, který mohli diváci sledovat i na českých obrazovkách, ztvárnila krásnou Summer Robertsovou. Diváky ohromila svými sexy křivkami.

Fanoušci ji milují a momentálně je z nádherné Rachel Bilson jedna z nejobletovanějších celebrit v Hollywoodu! Po O.C. se objevila ještě ve filmech Poslední Polibek a Jumper. Kromě toho se objevila i na titulních stránkách magazínů Stuff, YM nebo Maxim, kde čtenářům ukázala ze svého sexy těla opravdu hodně.

Zadaná Rachel a její vyvolený muž

Na co se sexy herečka Rachel Bilson nejraději dívá? Jak sama tvrdí, nejraději sleduje seriál Přátelé a Sex ve městě. A teď už má i s kým. Před dvěma měsíci se zasnoubila s hercem Hayden Christensenem, kterého poznala na natáčení filmu Jumper. Když jsou spolu, působí velmi zamilovaně. Na svého miláčka nedá herečka Rachel Bilson dopustit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies