Rebel nebo romantik?

Každý typ muže přitahuje jiné typy žen. Co se vyplatí více – být za romantika nebo za rebela? Zjistili jsme, co platí na ten typ žen, po kterém toužíte právě vy.

Muž propagující své nahé tělo a tetování za podpory klobouku na hlavě

Uvažovali jste někdy, co na ženy zabírá více – jestli vzhled romantika nebo rebela? Kupodivu záleží na tom, po jakém typu ženy toužíte – romantika budou vyhledávat ženy spolehlivé, něžné, ale bohužel konzervativnější, kdežto po rebelech touží holky nezbedné, se kterými si nikdy nejste jistý, na čem jste, ale nudit se s nimi nebudete!

Zlobiví kluci přitahují zlobivé holky

Toužíte po nezávazném vztahu? Zapomeňte na usedlé oblečení a snažte se působit alespoň malinko rebelsky. Prospějí vám rozhalenky, nápadité košile či trička, dobře padnoucí rifle, kožená bunda, kožený náramek, netradiční přívěsky (žraločí zub, dřevěné pánské korálky) apod. Nebojte se v módě experimentovat, originálně působí například tričko a přes krk ledabyle pohozená šála nebo šátek.

Ken hledá Barbie

Jste-li typ, který o sebe rád pečuje, budete přitahovat ženy podobného typu. Pamatujte ale, že ženy závislé na svém vzhledu mívají na prvním místě v žebříčku hodnot sebe, pak dlouho nic a teprve potom partnera a vše ostatní. O rodině s ženami typu „Barbie“ rozhodně neuvažujte – v tomto případě raději zvolte pozici romantika.

Být romantikem se vyplatí

Ženy toužící po vážném vztahu nejlépe udoláte na romantiku a galantnost. Neznamená to, že se od teďka budete muset soukat do obleku s kravatou, vaše vzezření by ale mělo působit elegantně. Vsaďte tedy na košile (klidně v kombinaci se slušnými, neotrhanými riflemi), elegantní boty a doplňky. Nebojte se ani něžnějších barev – například hráškově zelené, růžové či fialové. Usmívejte se a dívejte lidem do očí – budete působit upřímně a optimisticky, což působí na ženy jako velmi silný magnet!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies