Rachel Bilson

Rachel se narodila 25. srpna roku 1981 v Los Angeles (Kalifornie, USA). Už od dětství byla cílevědomá. Když se rozhodla, že bude herečkou, tak se jí stala. Rodiče ji vždy ve všem podporovali, takže není divu, že si zahrála ve filmu The Wrong Guys, když jí bylo teprve 7 let.

Rachel Bilson opírající se o muže na terase u bazénu

 

Film režíroval Louis Anderson a byl úspěšný. Avšak Rachel to vůbec nestačilo. Po základní škole začala chodit na Notre Dame High School, kde studovala herectví. Poté, jako každá jiná herečka, si prošla několika malými rolemi. Zahrála v minisérii Human target, která měla pouhých 7 epizod. Dalším krokem bylo najmutí agenta, který ji bude pomáhat získávat větší a významnější role.

 

Prvním filmem, ke kterému ji pomohl agent, byl Bye bye birdie. To ji zajistilo další 2 role ve filmech The Crucible a Once Upon a mattress. O 2 roky později hrála v seriálu It´s true, ale krátce po odvysílání prvního dílu, byl naneštěstí seriál ukončen a zrušen. Zkoušela se prosadit skrze reklamy. Možná si ji pamatujete z reklam pro velkou společnost Subway.

 

Zlom v její kariéře přišel až později. Jejím úspěšným rokem se stal rok 2003. Získala roli Colleen ve filmu Buffy, přemožitelka upírů. Jelikož byl úspěšnější, než se čekalo, byly pak natočeny další díly. Celkem měl seriál 7 sérií a 144 epizod. Dále si zahrála ve filmu 8 Simple rules a Unbroken.

 

Poté byla Rachel pozvána na zkoušku ke 3 různým seriálům - Beverly Hills 90210, Merlose Place a v neposlední řadě The O.C. A právě v seriálu The O.C. získala roli Summer Roberts. Musela se vžít do krásné, zhýčkané a povrchní dívky. Mohli jste ji zahlédnout ve spoustě dalších filmů či seriálů - Jak jsem poznal vaši matku, Chuck, Poslední polibek, Jumper, S tím nic nenaděláš, To Do List a také v seriálu Doktorka z Dixie nebo Super drbna.

 

A na závěr pár zajímavosti o Rachel. Jejími oblíbenými seriály jsou Přátelé a Sex ve městě. Oblíbenými herci a herečkami jsou Sandra Bullock, Sean Penn, Jennifer Aniston a Johnny Depp. Má ráda nakupování a miluje baseball.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies