Půvabná Alizée

Celým jménem je Alizée Jacotey. Narodila se 21. srpna roku 1984 ve městě Ajaccio (Corsica, Francie). Od dětství se zajímala o tanec. Od 4 let navštěvovala hodiny tance a 3 roky chodila i na hodiny zpěvu.

Alizée francouzská popová zpěvačka s hezkým úsměvem

 

Alizée však neměla talent pouze v oblasti tance a zpěvu. V roce 1995 vyhrála dokonce hlavní cenu v kreslení, kterou byl výlet na Maledivy. Letěla letadlem, které bylo pomalované v barvách její vítězné kresby. Navíc bylo letadlo pokřtěno jejím jménem.

 

Shodou okolností, díky svým přátelům, nazpívala píseň Moi Lolita, což jí obrátilo život naruby. Poslala kazetu s nazpívanou písní a svou fotografií do rádia, kde dělali konkurz, a téměř okamžitě ji zvolili za vítězku. Pozvali ji do Paříže, aby tento singl nazpívala. Potkala se tam s Mylene Farmer a Laurentem Boutonnatem, jenž odstartovali v jejím životě tu největší změnu.

 

Ačkoli nemá nijak zvlášť výjimečný hlas a její písně jsou spíše takovým popovým standardem, díky tomu, že má půvabnou tvář a sexy tělo, se jí podařilo přeci jen prorazit. Singl byl natolik úspěšný, že se ho jen ve Francii prodalo přes 1,5 milionu kusů. Alizée po tak velkém úspěchu začala pracovat na desce s názvem Gourmandises, což v překladu znamená “Lahůdky”.

 

Hudbu pro ni skládal Laurent Boutonnat a texty napsala právě Mylene Farmer. V listopadu roku 2000 toto album vyšlo a byl na něm i singl L´Alizé. Ve všech písních zpívala o životě mladých lidí a samozřejmě o lásce. Jen za první 3 měsíce se prodalo snad 300 000 kopií a pak dalších 800 000 kusů.

 

Už asi tušíte, který singl se stal ve francouzských hitparádách hitem číslo 1. Byla to píseň L´Alizé. V roce 2003 se vdala za Jeremyho Chatelaina, který je ve Francii známým zpěvákem, hercem i módním návrhářem. V dubnu roku 2005 se jim narodila dcerka Annily. Její další alba už neměly takový úspěch a tak se stáhla spíše do ústraní. Bohužel ani v soukromí se jí pak nevedlo moc dobře, protože se s Jeremym rozvedli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.4 Počet: 8 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies