Pussycat Dolls - sexy zpívající tanečnice

Pussycat Dolls odstartovaly svou kariéru soundtrackovým singlem Sway, který jste mohli slyšet ve filmu Stall we dance, ovšem u nás se proslavily hitem Don´t cha. Po tomto singlu začaly dobývat žebříčky Top20 na MTV.

Pussycat dolls

Pussycat Dolls a jejich kariéra

Svojí kariéru odstartovaly Pussycat Dolls soundtrackovým singlem Sway z filmu Stall we dance. U nás se však proslavily hlavně hitem Don´t cha, se kterým jim pomohl Busta Rhymes. Po Don´t cha začaly dobývat žebříčky Top20 na MTV se singlem Stickwitu a Beep, s nímž si pohrál William z Black Eyed Peas. Nyní Pussycat Dolls bodují se songem Buttons.

Pussycat Dolls – zpěvačky nebo tanečnice?

Podle toho, co na svých vystoupeních předvádějí, jsou Pussycat Dolls zpívající tanečnice – sexy zpívající tanečnice. The Pussycat Dolls je původně taneční soubor, který vystupovat např. v klipu Trouble od zpěvačky Pink.

 

K těmto pěti pohledným tanečnicím se jednoduše přidala zpěvačka Nicole Scherzinger a dívčí superkapela Pussycat Dolls byla na světě.

 

Členky skupiny Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger se narodila na Havaji, proto má tak krásně snědou pleť. Už, jak byla mála, tak se věnovala zpěvu a tanci. Ve svých čtrnácti letech se přestěhovala do Kentucky. Zpočátku nemohla zapadnout mezi kolektiv, právě kvůli pleti, ale nakonec si našla mnoho kamarádů. Jednu dobu si Nicole přivydělávala jako modelka a po několika vystřídaných pěveckých skupinách se dostala k Pussycat Dolls.

Carmit Bachar

Carmit je žena hned několika původů. Její matka má holandsko-indonéské předky a otec je z Izraele. Založila neziskovou organizaci pro děti, které trpí roštěpem rtů s názvem Smile with. Sama se s tímto postižením narodila, ale nejde to na ní ani trochu poznat. Carmit vystupovala v klipu Rickyho Martina – La Vida Loca a v mnoha dalších projektek jako reklamy či vedlejší role ve filmu.

Jessica Sutta

Jessica se podobně jako Nicole Scherzinger věnuje od svých čtrnácti tancování. Chodila do taneční školy, kde ji balet nadchnul tak, že se mu začala věnovat. Ovšem jednoho dne se zranila a soustředila se jen na divadlo. Po několika měsících v divadle se však k tanci zase vrátila. Vystupovala v několika filmech a do skupiny Pussycat Dolls se dostala díky tomu, že byla ve správný čas na správném místě.

Melody Thorton

Melody má skvělý hlasový rozsah a to po své mexické babičce, která byla zpěvačkou a jejím afroamerickém dědečkovi, ten byl bluesový kytarista. Ještě než se dostala do Pussycat Dolls doprovázela celou řadu zpěváků a zpěvaček.

Ashley Roberts

Ahley se věnuje tancování již od svých tří let a zpívat začala v desíti. V roce 2002 se přestěhovala do Los Angels, kde se objevila v několika reklamách a pak si našla cestičku ke skupině Pussycat Dolls.

Kimberly Wyatt

Šestou a poslední členkou Pussycat Dolls je Kimberly Wyatt. Ta začala ve svých sedmi letech tancovat a od svých čtrnácti si tak přivydělávala na studia. Jakmile v sedmnácti dokončila studia, odstěhovala se do Las Vegas, kde chodila na různé konkurzy. Tancovala např. na zaoceánských parnících či v kasinech. Poté se přestěhovala do Las Angels a odtud byla cesta k Pussycat Dolls jednoduchá.

Songy na CD Pussycat Dolls

  • Don´t cha
  • Beep
  • Watt a minute
  • Stickwitu
  • Buttons
  • I don´t need a man
  • Hot stuff (Want you back)
  • How many times
  • Bite the dust
  • Right now
  • Tainted love
  • Feelin´good
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies