Půjčka ještě dnes?

Ani den, dokonce ani hodiny nemusíte čekat na peníze, pokud nějaké urgentně potřebujete. Jako protipól bankovních půjček vznikly za tímto účelem mirko-úvěry, které jsou dostupné skoro všem a nepřínáší s sebou žádné starosti. Samozřejmě pokud víte jak na to a pokud vám nechybí sebekázeň.

peníze v ruce

Půjčka – náhradní finské řešení

Skandinávský produkt původně sloužil jako překlenovací most, mezi výplatami těch pracujících, jež fungují na provizním systému a jejichž příjem je jistý, ale nepravidelný. Postupně se však tyto finanční nebankovní produkty dostaly do povědomí celé veřejnosti, která tento zdroj ráda využívá ke koupi dovolené nebo dárku, a to zejména v tomto vánočním období, ve zbytku roku si lidé takto vypomáhají s vybavováním domovů, nebo když se něco náhle rozbije. I nečekané výdaje na synův výlet obstojí jako argument, proč zažádat o online rychlou půjčku.

Jak vypadá mikro-úvěr

Ano, tyto půjčky, jak velí moderní trend, fungují zcela online. Nemusíte nikam chodit, nikde nic podepisovat, posílat a hlavně na nic čekat. Pohodlně z domu si najdete seriózní portál (např. Kredito24.cz), na kterém se během pár vteřin zaregistrujete a hned na hlavní stránce si sami nastavíte výšku částky, kterou si chcete půjčit a dobu splatnosti. Charakteristickým znakem těchto tzv. finských půjček je však omezení vypůjčitelné částky na max. 13.000 Kč s dobou splatnosti jeden měsíc. Systém vám také místo běžných úroků vypočítá poplatek za poskytnutí služby.

Půjčka postupná i pro mě?

Jakmile tohle vše uděláte, přičemž si nezapomenete přečíst smluvní podmínky, které také potvrzujete online jedním klikem, projde vaše žádost automatizovaným systémem. Ten ji buď schválí nebo ne, a to na základě vaší finančí situace. Většinou je však vaše bonita kontrolována mnohem mírněji než jak činí banky. Nehledí se na zápisy v registrech dlužníků, nejsou kladeny nároky na váš příjem ani otázky na účel, k čemu peníze potřebujete. Celý tento průběh se odehrává velmi rychle a do hodiny, často už za pár minut se vám navýší objem účtu o vyžádánou částku. Vaši totožnost potvrzujete zasláním jedné koruny z vašeho účtu na účet poskytovatele.

Střídmost versus půjčka

Nevýhody těchto mikro-úvěrů spočívají ve vysokém poplatku, který je daní za rychlost a jednoduchost. Rozmyslete se, zda je půjčka skutečně jediné možné řešení. Přesto, nebo právě proto, jak jsou tyto produkty expresní a dostupné, by si měl člověk třikrát rozmyslet, zda je dovolená v aktuálním stavu skutečně nutná, obzvlášť když i prvotním účelem těchto služeb byla výpomoc v nouzové situaci, nikoliv popud k bezhlavému plýtvání.      

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies