Proč ženy podvádí?

Říká se, že muži podvedou ženu jen kvůli momentálnímu vzrušení, uspokojí fyzickou potřebu a city neřeší. Ženy podvádějí většinou z důvodu, že nejsou spokojené ve vztahu nebo jim partner neposkytl v sexu to co potřebovaly.

pár

Typickou úvahou žen je, že muži podvádějí častěji, a že můžou všechno. Pokud podvede žena, je ta nejhorší na celém světě a je nazývaná různými slovy. Nicméně statistiky tvrdí, že jsou na tom muži a ženy v podvádění stejně, jen každé pohlaví má jiný důvod.

Takže i vy muži byste měli mít své ženy na pozoru, i když si myslíte, že jste si vybrali partnerku, která by v životě nic takového neudělala. Ale nalijte si čitého vína a přiznejte si, kolikrát vy máte choutky zkusit něco nového nebo kolikrát už jste tento čin provedli. Pak si musíte sami v hlavě urovnat, do jaké míry budete nevěru partnerky řešit. 

Dávejte pozor na kolegy

Pokud se žena cítí nedoceněná ve vztahu a je opravdu nespokojená, začne Vás upozorňovat, že si jí málo vážíte, že vztah už není co býval, že pro jiné osoby uděláte více než pro ni. Tohle stačí k tomu, aby si žena vyhledala jinou známost. A kde jinde je nejpravděpodobnější šance navázat nový kontakt než v partnerčině zaměstnání?

Nespokojenost v sexu

Muži většinou vsadí na přitažlivost žen a momentální vzrušení, ale ženy ovlivňují emoce. Vy nemusíte být romantik, a ona Vás s ním podvede, protože jí právě toto chybělo. To ženu samozřejmě neomlouvá, ale pokud ženě chcete odpustit a začít vztah znova, můžete se jí zeptat co jí chybělo a proč to udělala.

Jak nevěru přežít?

Staré známé přísloví, že co oči nevidí, to srdce nebolí, je jedním z řešení. Nejlépe se o nevěře vůbec nedozvědět. To by ale nesměly existovat telefony a sociální sítě, protože svádí k neustálému nahlížení a kontrole. Na druhé straně, není někdy lepší se o nevěře dozvědět hned?

Kdo nevěru snáší lépe?

Muži si zajdou za něčím lepším, pak se vrátí domů v podstatě jako by se nic nestalo, žena se o tom ani nedozví a život plyne dál, oba jsou šťastní. Ale v případě, že muže podvede žena, je to pro něj tragická událost. Muži mají majetnické pudy, a tak berou svou ženu jako teritorium, do kterého nemá mít nikdo jiný přístup.

Naopak ženy snášejí nevěru lépe. Určitě se nějakou dobu trápí, ale dokážou ji skousknout rychleji a dokážou odpouštět. Ženy řeší city, emoce, a proto se trápí mnohdy kvůli jiným situacím než faktu, že je muž podvedl.

Chyby jsou vždy na obou stranách a pokud Vás partnerka podvedla a vy ji chcete odpustit, sedněte si a promluvte si, proč se to stalo. Pokud žena nemá snahu cokoliv vysvětlovat a neřekne důvod, proč Vás podvedla, většinou nemá cenu se do takového vztahu vracet. A naschvály se nedělají, takže pokud partnerce chcete nevěru oplatit, tak už se vůbec nemusíte o lepení vztahu snažit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies