Proč ženské lezou chlapům do mobilu?

Mobil – možná každý z nás v něm má ukrytá svá tajemství. Vyjdou-li na povrch tajemství týkající se vztahu, často jde o časovanou bombu. Máte zvědavou partnerku a tedy podezření, že právě váš mobil je pod pravidelným dohledem? Proč to ty ženské proboha dělají? K ničemu dobrému to stejně nevede!

Mobilní telefon a krabička cigaret ležící na stole

Ženské to dělají víc než chlapi

Asi opravdu platí to, že baby jsou zvědavější než chlapi. I Britský průzkum týkající se právě šmírování telefonů to prokázal. Mají-li pochybnosti o vaší oddanosti a věrnosti, většina z nich po mobilu partnera sáhne. Pánové buďte tedy ve střehu, protože nejde jen o telefony. Až 14 procent žen prý prozkoumá partnerovu emailovou schránku a historii internetového prohlížeče. Nemáte to lehké, musíte buď šlapat jako hodinky nebo být moc opatrní a pečlivě skrýt všechny stopy, to znamená mazat, mazat a mazat. Přesto všechno až polovina žen nějaké ty lechtivé smsky, které si podle vás píšete s kamarádem nebo s kolegou z práce najde.

A jak jste na tom vy chlapi?

Vše nasvědčuje tomu, že ženám důvěřujete mnohem více. Není to chyba?! Podle průzkumu, ve kterém bylo osloveno 460 mužů, se pouze osm procent odhodlalo zkontrolovat emailovou schránku, sedm procent historii internetového prohlížeče a textovky pročetlo pouze šest procent mužů. Věčná škoda, že ženské taky tak nefungují. To by byly na celém světě líbánky.

Technicky zdatné detektivky

Ženské natolik podléhají zvědavosti, že jsou schopné přelstít i techniku. Ač něžné pohlaví není v technice tak zdatné jako muži, v případech, kdy je jejich vztah v ohrožení dokáží přelstít i techniku.

Někdy je k tomu nutíte

Ženská často řekne, že by to nikdy neudělala a k takovému chování se nesnížila. Ale jakmile ve vašem chování vidí změnu, je těžké odolat. Když už se tedy něco děje a nechcete jít s pravdou ven, dejte si pozor na své chování. Normálně jste s telefonem nechodil na záchod a do sprchy, nevypínal jste zvonění a podobně. Teď vám lepí, že partnerka na něco přijde. No aby nepřišla, když jste tak okatí. Buďte nenápadní, pak možná všechno projde a dobře dopadne.

Hrozí konec vztahu?

Jistě, po proslídění telefonu je rozchod na spadnutí a důvody k tomu jsou hned dva. Jednak se partnerka dozví něco, co ji při nejmenším raní, vy následně podstoupíte nekonečné množství výslechů a vytýkání, které stejně k ničemu není a ničí vás oba. Druhý důvod je totální narušení partnerské důvěry, bez té vztah šanci nemá.

Co na to můj tajný zdroj?

Celý tento problém tak trochu pramení ze zvědavosti, která je ženám přirozená. Neplatí to teda u všech ženských, ale těch výjimek je pramálo. Pokud dá chlap zvědavé ženské často nespí, chodí častěji do hospody, do posilovny a podobně. Má záminku, tak si dá ve své chytré hlavičce vše dohromady –  nevydrží to a vrhnou se na partnerův mobilní telefon jen, aby našly tu smsku, která jim dokáže, že jejich intuice byla správná. Pak na chlapa čeká už zmíněný kolotoč výslechů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies