Proč zahýbáte manželce?

Vzpomínáte, co jste sliboval, když jste si svou milovanou bral za ženu? „ V dobrém i ve zlém, dokud nás smrt nerozdělí.“ Někteří pánové tento slib ovšem nesplní. Jaké jsou hlavní důvody, že zprvu věrnost slibující, zamilovaný manžel po čase zahýbá jako Casanova?

Fotografie zachycující dvě ženy, které se drží za ruce

Tím důvodem může být stereotyp v sexu a životě vůbec, už je to prostě nuda, žena ničím nepřekvapí a její vášeň je na bodu mrazu. Těch důvodů k zahýbaní je samozřejmě více.

Co to vůbec je že zahnu Líbačka a flirtování při tanci To ne, to je v pořádku. I sex pod vlivem alkoholu je celkem normální. Samozřejmě se nepočítají ani striptérky a prostitutky.

Že by hobby

I tak to může být, co vy na to Někdo ujíždí na sportu, fotbal, hokej, kopačák, puk bez toho žít nemohou. Ale jsou i tací, kteří nemůžou být bez toho vzrušujícího pocitu, že zahnou. Takové nebohé manželce pak nezbude nic jiného, než se s tím srovnat nebo záletníka poslat k šípku.

reginasuniverse.comDalší zářez

No, někteří s tím prostě nemůžou přestat. Už za mlada si dělali zářezy za každou slečnu, kterou položili na lopatky. S manželstvím to třeba na chvilku přejde, ale starého dobrého zvyku je těžké se zbavit. Ono může být docela fajn připadat si jako neodolatelný James Bond a klátit jednu za druhou.

Prostě to chci

Nejste náhodou alibista Chcete se rozvést, ale nemáte na to přiznat to ženě Pak možná tohle je důvodem manželské nevěry. Takový chlap chce, aby ze vztahu odešla žena sama od sebe. Jednoduchý rozvodový plán.

Zakázané ovoce

Ano to nejvíc chutná a platí to i tady. Svou ženu už znáte do nejmenšího detailu, ale taková nová kráska v sexy prádle, které můžete pomalu sundávat a odhalovat její krásy, to je jiná. Možná bude lepší, když to zůstane jen u představ. Za sexy kočkou se klidně otočte a povolte uzdu své sexuální fantazii. Už vidíte, jak si to s ní pěkně rozdáváte u vás v ložnici Tak to je v pořádku. S tímhle by se vaše manželka mohla smířit.

Přece ještě nepatřím do starého železa

V určitém věku je to pro vás celkem zásadní otázka. Že tam nepatříte, si dokazujete sváděním či sexem s kteroukoli jinou ženou, než je ta vaše. Když se chytí, je to paráda a dáte si na chvilku pokoj.

Někdy jsou důvodem nevěry také staří dobří kamarádi, kteří to taky dělají a moc se diví, že vy ještě ne. Tak vás prostě vyhecují, však na tom není vůbec nic špatného, ba naopak co jste to za chlapa, když ani neumíte zahnout!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies