Proč vypadají ženy tak sexy v pánském prádle?

Ženy se většinou připravují na úžasnou a nezapomenutelnou noc výběrem erotického prádla. Od sexy erotických košilek až po sexy kostýmky a korzety. V jakém prádle ještě ženy vypadají sexy?

žena v pánské košili

Běžné nošení krátkých sukní, které sahají až nad kolena, nenechá oko muže v klidu. Jsou ale ženy nejpřitažlivější jen v mini sukních?

 

Zatímco muži vypadají v dámském prádle směšně, pánské prádlo na ženách může vypadat neskutečně sexy! Stačí vybrat správný kousek.

Tepláky

Tepláky jsou rozhodně správnou volbou! Evokují naprostou přirozenost. Jsou velmi pohodlné na nošení. Pokud se rozhodnete jít na procházku do lesa a chcete, aby vaše drahá polovička vypadala sexy, pořiďte jí tepláky.

Pánské trenýrky

Pokud se chystáte ženu pozvat na večer, ujistěte se, že máte dostatečnou zásobu čistého spodního prádla. Ženy podvědomě vědí, jak moc dobře vypadají v pánských trenýrkách. Trenýrky jsou i pohodlným pyžamem. A co více si přát, než že si žena lehne do postele ve vašich trenýrkách, ve kterých je neuvěřitelně sexy?

Pánská košile

Úzké džíny a volně vlající pánská košile jsou v módě. Pánská košile musí být o pár čísel větší, aby spadala až pod zadek. Ale co když je ráno žena ve sprše a jediný kousek, který v koupelně má je vaše košile, do které se obleče, a pak otevře dveře do pokoje a je neskutečně sexy? Jedinečné ráno je zajištěno.

 

Pokud nemáte doma nové prádlo, nebojte se, že by staré nevypadalo na ženě dobře. Právě naopak, vytahané trenýrky mohou být sexy! Ale jestli jste dlouho svou zásobu neobnovovali, zavítejte do obchodu a do šuplíku si schovejte nové kousky pro nezapomenutelné chvíle.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.4 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies