Proč byste měli mít sex po ránu?

Také máte občas ráno pocit, že jste snad ani nespali a cítíte se vyčerpaně? Pomůže vám sex!

muž a žena

Sex po ránu vám pomůže nejen s vaším vyčerpáním, ale také se budete cítit méně ve stresu a navíc se vám sníží krevní tlak a riziko mrtvice nebo infarktu. Hladina testosteronu je u mužů nejvyšší právě ráno a to znamená, že by měli být i více sexuálně aktivní a měli by mít větší výdrž. Ženy i muži bývají po ránu citlivější, takže jejich tělo na sex lépe reaguje.

Muži ano, ženy ne

Přesto, že je ranní sex lepší, než běhání, ženy bývají často proti. Některým vadí příliš mnoho světla, některé jsou lenivější, rozespalé a nebo potřebují delší dobu na vzrušení. Většinou po ránu nestíhají, musí odvést dítě do školy, přichystat se do práce a sex by si tolik neužily. Jestliže si ale na ranní sex s partnerkou dokážete udělat chvilku, rozhodně neváhejte. Stojí to z to!

Proč sex po ránu ano?

Do těla se uvolní hormon oxytocin. Jedná se o hormon dobré nálady, který vám dodá pocit lásky a propojení s partnerem na celý den. Dále se nastartuje váš mozek a rozpumpuje srdce. Podle některých odborníku, lidé, kteří mívají pravidelně ráno sex, bývají zdravější a šťastnější, než ti, kteří dají přednost snídani a kávě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies