Přírodní afrodiziakum - kotvičník zemní

Zdá se vám, že postrádáte zvýšit sexuální libido nebo nárůživost vaší partnerky? Potřebujete s tím trochu pomoci, ale zatím odsouváte návštěvu sexuologa? Návštěvu můžete odsunout na druhou kolej, protože víme jak vám pomoci. Pomůže vám kotvičník zemní. Jde o šikovnou bylinku, která zvyšuje sexuální libido u muže i ženy.

žena

Kotvičník zemní

Víte jak vypadá, kde ho najít a jaké má účinky? Pokud ne, trochu vám tuto úžasnou bylinu představíme. Už staří léčitelé v Číně, Mezopotámii a Indii věděli o tom, že dokáže posílit zájem o sex. Kromě toho je velice dobrý na játra. Dostal se až do starověkého Řecka, je všeobecně známo, že tady si rádi užívali, jedli a pili. Pomáhal jim samozřejmě kotvičník zemní.


Tribulus terrestris je v přírodě ne příliš nápadnou rostlinkou, ale jinak se o ni jeví stále větší zájem. Najdete jej i v Evropě, dále také v Africe a Austrálii. U nás se ve volné přírodě vyskytuje bohužel jen ojediněle.

Hlavní jsou účinky

Kotvičním obsahuje látky, které u mužů zvyšují hladinu testosteronu v krvi, u žen pak hormon estradiol. Proto se kotvičník využívá jako afrodiziakum. Pokud budete užívat kotvičník pravidelně, budete plni sexuální síly, dobré nálady a elánu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies