Přírodní afrodiziaka - které potraviny vás nažhaví?

Pokud cítíte, že potřebujete žhavou vzpruhu, tak nejprve hledejte v kuchyni. Určitě v ní máte aspoň 2 potraviny, které vás rozpálí. Vždyť se říká, že “láska prochází žaludkem”. Existuje několik potravin, které mají dostatek síly k přivolání touhy a vzrušení.

banán

 

Samozřejmě si můžete vypomoct i klasickými afrodiziaky - Viagra a její licenční varianty. Nechte si tuto variantu až pro případ, kdy vám nezabírají přírodní látky. Proč se jim vlastně říká afrodiziaka? Jsou pojmenovány podle bohyně lásky - Afrodity. Léčba afrodiziaky pomáhá hlavně mužům, kteří mají problémy s erekcí (erektilní dysfunkce). Jejich konzumace vám zvýší potenci. Existuje obrovské množství přírodních afrodiziak a proto vám doporučíme jen pár vybraných potravin.

 

Účinky přírodních afrodiziak

 

Orgány a sliznice se lépe prokrví. Díky pálivějším potravinám (česnek, pepř, chilli) se vám do těla vyplaví obrovské množství endorfinů a váš puls a krevní tlak prudce stoupnou. Zvýší se vám srdeční činnost a to má za následek prokrvení celého těla. Pohlavní orgány se nejen prokrví, ale jsou i nepřímo drážděny kvůli močopudným účinkům v některých potravinách.

 

Afrodiziaka vám také ovlivní centrální nervovou soustavu. Díky vůni si vybavíte vzpomínky na dovolenou u moře nebo na párty s přáteli. Vyvolá to ve vás chuť po zábavě, ale i po pocitu štěstí. Alkoholické nápoje se také považují za afrodiziakum, ale pouze v malém množství. Pokud to nijak nepřeženete, tak díky alkoholu zahodíte zábrany a dostanete se do mírné euforie.

 

Jaké potraviny dodají mužům “sexuální sílu”?

 

  • Kaviár (vajíčka jesetera)

 

Jsou velmi výživná a vůně této pochoutky evokuje sex. Cena kaviáru je sice dražší, ale skutečně jde o jedinečný a výjimečný zážitek, který byste si neměli nechat ujít.

 

kaviár

 

  • Maca - peruánská bylina

 

Jako afrodiziakum působí jak na ženy, tak i na muže. Ženám se zvýší sexuální touha a mužům prospívá tím, že zlepší jejich psychický i fyzický výkon a zmírňuje problémy s erekcí.

 

  • Ústřice

 

Obsahují zinek, díky kterému si udržíte svou sexuální energii. Muži milují pohled na ženy, které si je umí vychutnat. Už se pak nemohou zbavit představy, jak bude polykat jejich ejakulát.

 

ústřice

 

  • Čokoláda

 

Její konzumací si navodíte pocity radosti, vzrušení, touhy, euforie a úlevy. Je často označována za “pokrm lásky”.

 
  • Banány

 

Jsou bohaté na draslík a vitamín B, jenž zvyšují produkci pohlavních hormonů.

 

  • Šampaňské

 

Skvěle uvolňuje zábrany. Zkuste partnerce navrhnout, zda by vás neuspokojila ústy, do kterých si nalije trochu šampaňského. Překvapí vás, jak skvělý prožitek to pro vás bude.

 

šampaňské

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies