Samuraj.cz

Prdelky k nakousnutí - která se vám líbí?

Ivana Dachary

Taky se vám zdá, že je všude přeňadrováno? Nic proti prsům, ale obdivovatelé dolních ženských partií mají také svá práva. Podle časopisu Maxim je celých 75 % chlapů tzv. dolňáků, kteří se s větším zalíbením podívají na ženské boky než dekolt. Proto jsme se rozhodli s jejich diskriminací skoncovat a nabízíme hotovou pastvu pro oči – prcky známé i anonymní, masitější i „kmínky“, různých tvarů a odstínů pleti. A teď si představte tuhle nádheru rozvlněnou při chůzi nebo jiné akci – boky se houpou a vlní, vyšpulený zadeček se klepe jako sulc a vy z té podívané nemůžete spustit oči… Dost bylo slov, pojďte se kochat!

Průkopnice

Prdelky byly v porovnání s ňadry (žijeme v době silikonové) vždycky tak trochu přehlížené. Až se na scéně objevila Jennifer Lopez a její skvostné pozadí začalo zdobit obálky časopisů. Pak už se s pěkně tvarovanými zadky doslova roztrhl pytel: Jessica Biel, Beyoncé, Kim Kardashian, Kylie Minogue…

Tajemství sexy postavy

Přiznejme si, že ženskou tajli dělá hlavně poměr pasu a boků – ideální poměr je 0,7. Prsa taky nejsou špatná, ale je to spíš takový bonus. Znalci rozdělují prdelky i podle tvarů na jablko a hrušku.

Jiný kraj, jiný zadek

A zatímco v Africe a Latinské Americe dávají chlapi přednost macatějším tvarům, Evropanky se týrají dietami, aby měly zadek co nejmenší. To Američanky už objevily kouzlo větších prdelek, a když si nedá říct matka příroda, pomůžou silikonové implantáty.

Asi nám dáte za pravdu, že nejkrásnějšími zadečky obdařila příroda míšenky a černošky. Jejich zadky jsou klenuté, smyslně vyšpulené a přitom pevné. Navíc je nosí s takovou grácií, že evropskému chlápkovi padá čelist.

Věčný souboj: prsa vs. zadnice

A přiznejte si sami: co vás rozpálí víc? Krasavice s přepychovým poprsím a rozbředlým plochým zadkem, nebo obyčejně hezká holka s menšími prsy, ale dokonalou prdelkou, oblou a pevnou jako meloun?

Hodnocení: 4.3

Počet: 6

Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.